Bulvár

2015.12.31. 13:25

A hullaházban tért magához a bevodkázott orosz férfi

Hol máshol történhetne ilyesmi, mint Oroszországban?!

A Daily Mail szerint hősünk Khansanky régióban indult dorbézolni, és eléggé sikerült kimaxolnia a bulit. Annyi vodkát döntött magába, hogy hirtelen eszméletlenül csuklott össze. A következő, amire emlékszik, hogy egy hullaház hűtőkamrájában fekszik.

Amint szembesült szokatlan környezetével, a részeg férfin érthető módon erőteljes pánik uralkodott el. Ütni kezdte a hűtőkamra ajtaját és segítségért kiabált. Az volt a mákja, hogy egy biztonsági őr résen volt, és szólt az orvosoknak, hogy furcsa hangokat hall. Ők is piszkosul meglepődtek, hogy bent egy sokkos állapotú, viszont nagyon is élő embert találtak. A férfi örömmel konstatálta, hogy visszanyerte szabadságát, de inkább biztosra ment, és azonnal kirohant a szobából. A hullaházba egyébként úgy került, hogy a buliba riasztott mentők nem igazán voltak a helyzet magaslatán, és halottnak nyilvánították.

"Azon az éjszakán a hullaház teljesen tele volt. A hűtőkamrában, ahol „halott” emberünket megtalálták, nemcsak a polcokon, hanem a padlón is holttestek hevertek. A férfi egyszer csak magához tért, de nem értette, hogy hol van. Hideg és sötét volt, a tudata pedig még mindig ködös volt az alkoholtól. A sötétségben hozzáért valakinek a hideg végtagjaihoz, és rémülten menekült az ajtóhoz, de az zárva volt" – taglalta a balszerencsés illető viszontagságait az orosz rendőrségi szóvivő a Khasanskiye Vesti című lapnak.

Ha azt hiszi, hogy a férfi ezután hazament, hogy kiheverje a rémes estét, akkor ön óriásit téved. Őt ugyanis nem ilyen fából faragták! Rendőrségi kihallgatását követően egyenesen visszament a buliba, hogy ott folytassa, ahol abbahagyta. A cimborái halottnak hitték, ezért egy kicsit váratlanul érte őket a felbukkanása. Olyannyira, hogy egyikük elájult, amikor meglátta. De aztán tósztot mondtak a feltámadására, és tovább piáltak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!