Bulvár

2015.07.12. 07:38

A mozik toplistája

Csupán egy hétig sikerült megőriznie első helyét a hazai mozikban játszott filmek népszerűségi listáján az Agymanóknak.

Szente Ottó

A Pixar Stúdió családi animációs filmjére július 2-a és 8-a között 48 ezren váltottak jegyet, ez csak a második helyhez volt elég. Merthogy jött Arnold Schwarzenegger, azaz a Treminátor: Genisys, a széria immáron ötödik darabja, amely több mint 70 ezer nézőt vonzott.

A harmadik helyen az egy héttel korábban még második Jurassic World áll, 31 ezer nézővel. A top 10-ben messze ez a legsikeresebb film. a június 11-ei bemutató óta több mint 400 ezren nézték meg, csaknem 600 millió forintot hagyva a mozipénztárakban.

Emilia Clarke mint Sarah Connor a Terminátor: Genisys-ben. Fotó: UIP-Duna Film

A negyedik helyre új bemutató került a Magic Mike folytatása, XXL kiegészítő címmel, az amerikai zenés filmdrámára 27 ezren voltak kíváncsiak.

Az 5. helyre A kém című akcióvígjáték csúszott vissza a harmadikról, 19 ezren váltottak rá jegyet, a június 4-ei bemutató óta kevés híján 200 ezren látták.

A Saul fia, Nemes Jeles László Cannes-ban is díjazott filmje a 6. helyre került (az előző heti ötödikről) a tárgyalt héten, amikor is 7500 néző volt rá kíváncsi, a június 11-ei bemutató óta pedig 63 ezren látták a hazai mozikban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!