Bulvár

2016.02.08. 16:51

Az elszabadult nagyfater a csúcson

Zalaegerszeg - A visszatérőt fosztotta meg első helyétől a hazai mozikban vetített filmek népszerűségi listáján a Nagyfater elszabadul című amerikai vígjáték.

Szente Ottó

A Robert De Niro és Zac Efron főszereplésével készült, a kritika által többnyire lesújtó véleménnyel illetett mozira a január 28-a és február 3-a közötti héten 112 és fél ezren váltottak jegyet, 150 millió forintot hagyva a pénztárakban.

A Leonardo DiCaprio vesszőfutásával virító amerikai kalandfilm, A visszatérő 31 ezer nézőt vonzott a tárgyalt héten, a január 14-ei bemutató óta pedig 163 ezren látták.

Az előző héten még negyedik Alvin és a mókusok - A mókás menet című családi film egy helyezést javított, 29 ezren váltottak rá jegyet. A Star Wars: Az ébredő erő a második helyről a negyedikre csúszott vissza, december 18-a óta 1 millió 187 ezren nézték meg.

Az Oscar-díj várományos Saul fia is felfelé kapaszkodott, a nyolcadikról a hatodik helyre jutott, ehhez most 14 ezer néző kellett, az össznézőszáma pedig túlhaladt a 142 ezren.

Új bemutatóként még A dán lány című,  több kategóriában is Oscar-jelölt, amerikai-angol-német életrajzi dráma került a top 10-be, 12 ezer nézője a 7. helyhez volt elég.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!