Bulvár

2015.08.12. 16:45

Az új Twin Peaks-sorozat forgatása szeptemberben kezdődik

Szeptemberben kezdődik az új Twin Peaks-sorozat forgatása. Még nem dőlt el, hány epizód készül, de David Lynch rendezi az összest.

A kultsorozat folytatásától kedden a Tévékritikusok Szövetségének tagjai előtt beszélt a Showtime Networks elnöke, David Nevins. Mint mondta, bár Lynch tavasszal arról írt Twitterén, hogy kiszáll a projektből, neki nem volt kétsége afelől, hogy vissza fog térni.

A rendező-forgatókönyvíró áprilisban a költségvetés szűkösségére hivatkozva jelentette be távozását. A csatornának azonban végül mégis sikerült visszaédesgetnie. Nevins hangsúlyozta, hogy kiemelt programként kezeli a sorozatot, amelyet Lynch úgy rendez meg, mintha egy nagyon hosszú mozifilm lenne.

Az elnök egyelőre a 2017-es bemutatót tűzte ki célul, de nem zárta ki, hogy már jövőre sugározni tudják a szériát. Kyle MacLachlan visszatérésén kívül nem akart mást elárulni a szereposztásról, csupán annyit, hogy még nem zárult le. Azt viszont egy kérdésre megerősítette, hogy a forgatás Los Angelesben és Washington államban zajlik majd - írta a slashfilm.com filmes portál.

Az egykori Twin Peaks-sorozat folytatásának van egy különleges apropója is: éppen 25 éve mondta a filmben Laura Palmer, hogy "Viszlát 25 év múlva".

Az ABC csatornán futó Twin Peaks 1990-ben és 1991-ben két évadot ért meg. A sorozat három Golden Globe-díjat kapott, és hatalmas sikert aratott Angelo Badalamenti sorozathoz komponált zenéje is. A történetben Dale Cooper (Kyle MacLachlan) FBI-ügynök egy brutálisan meggyilkolt fiatal lány, Laura Palmer ügyében nyomozott a képzeletbeli, titokzatos Twin Peaks városkában. Az új széria napjainkban játszódik és "régóta várt válaszokkal" is szolgál majd - közölte még ősszel a Showtime.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!