Bulvár

2016.02.05. 13:26

Biróság elé kerülhet a hollywoodi sztár

Új fejlemény került napvilágra Bill Cosby ügyében. Az idős hollywoodi sztár nemi erőszak gyanújával került az érdeklődés középpontjába.

Thimm Andreas

Cosbynak a pennsylvaniai bíróságon a Temple egyetemen dolgozó Andrea Constand 2004-es ügye miatt kellett megjelennie. A sztár egy korábbi tárgyaláson eskü alatt állította, hogy a szexuális kapcsolat közös megegyezéssel jött létre, Constand azonban azt mondja, Cosby a saját lakásán kábította el, majd erőszakolta meg.

Cosby végül 2006-ban peren kívül egyezett meg a nővel, ezért Costand nem is beszélt a sajtónak a 2004-es zaklatási ügyéről tavaly nyáron, amikor  35 olyan nő mesélte el a történetét a The New York Magazine-ban, akiket korábban Cosby állítólag szexuálisan zaklatott.

Cosby ügyvédje azzal indokolta a mostani per megszüntetését, hogy 2004-ben nem történt vádemelés ebben az ügyben, így a színésznek most nem is kellett volna bíróságra mennie miatta. Kifogásolták emellett azt is, hogy a bíróság annak ellenére foglalkozott az üggyel, hogy a tárgyalások során kiderült, nincs semmi bizonyíték Cosby ellen, és az ügyről is hiányosak az ismereteik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!