Bulvár

2017.08.23. 14:47

Divathóbortok, amiket nem tudunk hová tenni - Ezek voltak 2017 legbetegebb nyári trendjei

A divat folyamatosan ismétli önmagát – míg nemrég a 80’-as évek jellegzetes ruhadarabjai hódítottak, ma már inkább a 90’-es évek stílusa a menő. Aki furának találja a ma népszerű csillámpónikat és a „cipőfűző nyakláncokat” (lánykori nevén: tetkónyaklánc) most forduljon el!

Rákos Bianka

Beachtail azaz strandfarok


A távoli Japán mindig híres volt furcsa ötleteiről, és 2017-ben sem hazudtolta meg önmagát. Webshopok és online aukciós oldalak kapták fel nemrég a japán beachtail nevű intim ékszert, ami nem más, mint egy bikini alsóra felcsatolható, drágaköves lelógó dísz, ha jobban tetszik farok. A furcsa ékszer alkotói nemcsak strandra ajánlják a farkincát, hanem hétköznapokra is. Arról már nem szól a fáma, hogy a beachtail csak akkor ér valamit, ha elég vékony a combunk, és nem zavar minket egy lábunk között folyamatosan lógó bigyó.

Szőrös fürdőruha


Túl dögös vagy? A férfiak folyamatosan rajtad legeltetik a szemüket a strandon, de már idegesít? Semmi gond! Szerezz be egy szőrös férfimellkast ábrázoló fürdőruhát, és biztos lehetsz benne, hogy senki sem akar majd felcsípni! Ezt a bozontot még David Hasselhoff is megirigyelné.

Csillámporos hónalj


Még 2015-ben jelent meg az értelmetlen divat a közösségi oldalakon, ám úgy tűnik, nem akar eltűnni. A csillámpor manapság reneszánszát éli, így az is divatos aki a hónalját keni be vele. Van, aki leborotválja, ám az igazi trendkövetők hagynak egy kis szőrt is a karjuk alatt. Nem nagyon értjük a hóbort népszerűségét, de valaki így érzi jól magát

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!