Bulvár

2015.07.02. 16:15

George Clooney 100 millió dollárt kaszálhat

Imádja George Clooney a Comói-tó partján fekvő pazar villáját, és eddig azt mondta, semmi pénzért nem válna meg tőle - illetve most már mégis van olyan ajánlat, aminek nem tud ellenállni.

Valaki 100 millió dollárt ajánlott a 18. századi villáért, és ez még akkor is nagy pénz, ha Clooney 20 milliót is elkérhet egy-egy főszerepért. Ráadásul a színész 2001-ben potom 10 millióért vette az ingatlant. A Villa Oleandrában fél Hollywood megfordult már, mert a sztár szereti vendégül látni barátait a festői környezetben. A hatalmas összeg mellett még az is az eladás mellett szól, hogy a villa nagyon jól megközelíthető, ezért lesifotósok hada tanyázik a környéken, hogy a felbukkanó hírességeket azonnal lencsevégre kaphassa. A helyi önkormányzat már 600 dolláros bírsággal sújtja azokat, akik Clooney-ék közelébe merészkednek, ez azonban nem riasztja el a paparazzokat. A sztár most azt fontolgatja, hogy elfogadja az ajánlatot, és vesz egy másik villát a közelben, de eldugottabb helyen. A Comói-tóhoz ugyanis ragaszkodik.

Clooney-t legközelebb a Coen-fivérek filmjében, az ötvenes évek Hollywoodját bemutató Hail Caesarban láthatjuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!