Bulvár

2016.01.22. 14:26

Lagzi Lajcsit kiengedik a börtönből

A bíróság péntek délután döntött a vesztegetéssel és lopással gyanúsított zenész előzeteséről - írja a Bors.

A Budapest Környéki Törvényszék legfrissebb közleménye azt írja, a budaörsi bíróság az előzetes letartóztatást nem hosszabbította meg.

G. Lajos és Cs. Csaba gyanúsítottak ellen a Fejér Megyei rendőr-főkapitányság folytat nyomozást vesztegetés és lopás bűntette miatt - írják. A gyanúsítottak előzetes letartoztatását a Budaörsi Járásbíróság 2015. szeptember 24. napján rendelte el. A mai napon, 2016. január 22-i, a Budaörsi Járásbíróság a gyanúsítottak előzetes letartoztatásának meghosszabbítására irányuló ügyészi indítványt elutasította" - áll a közleményben.

"A bíróság megállapította, hogy a gyanúsítottaknál az előzetes letartoztatásnak az általános oka jelenleg is fennáll, de a kényszerintézkedés elrendelésének és meghosszabbításának alapját képező különös okai -a bizonyítás meghiúsítása és a bűnismétlés veszélye - a nyomozás jelen stádiumában relevanciájukat már olyan mértékben elvesztették, hogy azok a gyanúsítottak előzetes letartoztatásának további meghosszabbítására már nem adnak alapot. A gyanúsítottak előzetes letartoztatása 2016. január 24. napjával szűnik meg" írta a bíróság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!