Bulvár

2016.04.08. 16:06

Lanyha hét a mozikban

A március 31-e és április 6-a közötti héten alig 40 ezer néző is elég volt az első hely megőrzéséhez a hazai mozikban vetített filmek népszerűségi listáján.

Szente Ottó

Ezt az eredményt Batman Superman ellen - Az igazság hajnala című amerikai akciófilm tudhatja magáénak, amelyre az előző héten még 117 ezren váltottak jegyet.

A második helyre a Bazi nagy görög lagzi 2 futott be, az ugyancsak amerikai vígjátékra 33 ezren voltak kíváncsiak a tárgyalt héten.

A Bazi nagy görög lagzi sem kerülhette el a folytatást, az újabb darab a második helyig jutott a népszerűségi listán

A Zootropolis - Állati nagy balhé című animációs film így a másodikról a harmadik helyre szorult vissza, most 17 és fél ezren, a március 3-ai bemutató óta viszont már 253 ezren látták.

A kritika által szinte egyöntetű elismeréssel fogadott Eddie, a sas viszont nem ígérkezik kasszasikernek, a bemutató hetében mindössze 8500-an voltak rá kíváncsiak.

S ha már a kasszasikereknél tartunk: a top 10-ben szereplő filmek között a Deadpool büszkélkedhet a legmagasabb nézőszámmal, február 11-e óta 423 ezren váltottak rá jegyet, több mint 586 millió forintot hagyva a mozipénztárakban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!