Bulvár

2017.02.20. 08:12

Loubie, a bájos golden retriever mindenkit megölel az utcán

A kutya az ember legjobb barátja, szerető és hűséges társ a mindennapokban. Loubie pedig öleléssel mutatja ki szeretetét.

De azt azért nem várjuk tőlük, hogy farokcsóválás és nyalakodás helyett más módot válasszanak szeretetük kimutatására, ugye?

Pedig a new yorki Louboutina, azaz Loubie, a bájos golden retriever pont így tesz: Öleléssel kommunikál.

 

Loubie es una golden retriever de 5 años que ha empezado a ganar fama por repartir abrazos en las calles de Nueva York. Su dueño, César, le enseñó a dar abrazos desde pequeña, declaró al sitio Babble, y pronto empezó a hacerlo con las personas que se detenían a saludarla durante sus paseos. Ahora Loubie tiene casi 130 mil seguidores en su cuenta en Instagram, donde se puede ver cómo comparte con los transeúntes. "La gente interrumpe lo que sea que está haciendo en su teléfono aunque sea para saludarla o sonreírle. Me alegra que estemos salvando la vida de los zombies del celular", explicó César. Foto: @louboutinanyc #Noticias #Global #NuevaYork #Mascotas #Loubie #YoSigoAContrapunto

Contrapunto (@contrapuntovzla) által megosztott bejegyzés, 2017. Febr 18., 16:36 PST

 

A kutyus imádja átölelni gazdáját, Cesar Fernandez-Chavezt. Ezt egészen pontosan úgy kell elképzelni, hogy a két mellső lábával magához szorítja a férfi térdeit. Fernandez-Chavez azt mondja, négy lábú pajtása teljesen magától tanulta a mozdulatot, amivel egyébként nem csak őt, hanem gyakran teljesen idegen embereket is szórakoztat.

Loubie-val nem egyszerű New York utcáin sétálni, de legalább látványos és vicces, hiszen időről időre meg kell állni egy kis enyelgésre.
Az eb azért elég válogatós, csak akkor bújik, amikor éppen kedve tartja.

 

Let’s be honest: Puppies are the real heroes of #ValentinesDay!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!