Bulvár

2017.05.22. 16:13

Még nincs villamosa? A BKV épp árulja a sajátjait

Kollégánk az internet sötét bugyraiban találta meg a BKV Zrt. csábító felhívását.


Miszerint: 1424-es pályaszámú Ganz csuklós villamost lehet megvásárolni a BKV-től! Darabja csak 1 480 000 Ft!

Ez ugyan meghökkentő első olvasatra, önmagában viszont nem okoz hosszútávú katarzist.

Aki viszont hajlandó volt tovább görgetni, az hosszú kommentháborúban találhatta magát a trollok és a BKV között.

Innen mutatunk néhány különleges hozzászólást:

"Tisztelt BKVZRT! Jó napot kívánok! Azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek egy ilyen vadállatot, akkor mehetek vele erre arra pesten? Vagy mondjuk így éjszaka korzózhatok vele? A garázsukba lehet bérelni neki helyet havonta? Köszönöm szépen! "


"Hello. Hány kilowattot fogyaszt százon? Ha netalántán elfejtem befizetni a villanyszámlát és emiatt lekapcsolják,zsebtelepről működtethető a történet? Van néhány haszonállatom (disznó,tehén meg ilyesmik) őket szállíthatom benne? Vonóhorog van rajta? Utánfutót meg ekét szeretnék húzni vele. Nagy zene van benne? Köszönöm előre is a válaszát. "


"Tisztelt BKVZRT! BKV ellenőr jár hozzá? Remélem igen mert ha nem akkor fel kell vennem eggyet . "


"Kérem csak akkor adják el ha leszálltak az utasok, különösen a szomorú bácsi elöl"


És az abszolút kedvenc:

"Tisztelt BKVZRT! Van-e más színben is? Mert ha lenne kék, akkor létrehoznánk végre a villamoson menekülő bűnözők ellen egy gyors reagálású egységet, azaz a Villamos Terror Elhárítási Központot, rövidítve VÉTEK, akiknek külön ilyen helyzetekre lenne egy pandúrvillamosuk kék villogóval és különjárat felirattal. Ha a jármű keskeny nyomtávon is képes lenne haladni, akkor szükség esetén a felcsúti kisvasút vágányát is igénybe tudná venni. Alkalmas-e a szerelvény arra, hogy tűzpárbaj esetén a hangosbemondóból Szalóczy Pál hangja figyelmeztessen teljes nyugalommal, hogy Tessék vigyázni, jobbról lőnek!? Továbbá szeretném tudni, hogy éjszaka békésen szundikál vagy álmában csönget egy picit? Illetve, ha valami oknál fogva nem lenne bevethető ( Mondjuk gonosz piacra igyekvő nyugdíjasok járókereteket dobálnak a kerekek alá, mert nem állunk meg a megállóban.) akkor úgy működik-e a villamospótló, mint a citrompótló? Csak vízben feloldom a tablettát és kész?"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!