Bulvár

2017.08.17. 09:11

Ön mire költene 3 milliárd forintot?

Ötöslottó lázban az ország! 2017. augusztus 19-én a Szerencsejáték Zrt. közlése szerint az ötöslottó várható főnyereménye közel 3 milliárd Ft.

Mihály Szilvia

Az ötöslottó e heti várható főnyereménye 2,875 milliárd Ft. A szombati számhúzás előtt sokan fejben már el is költjük a megnyerhető összeget.

Huszonkét hete nem volt telitalálat az ötöslottón, ez bizakodásra ad okot.

Már böngésszük is az ingatlanos portálokat, ahol kiválaszthatjuk az álomházunkat. Medencés legyen balatoni panorámával vagy inkább egy kastélyt szeretnénk?

Luxus villa-Fotó: pixabay

A legújabb autótrendek sem hagynak bennünket most hidegen, egy új, önjáró szuperautónak már csak a színét kell eldöntenünk, az elkölthető összeg nem számít.

Fotó: pixabay

Ha megvan az új ház és új autó, megérdemlünk egy luxus utazást is. Ki kell pihenni a vásárlás fáradalmait. Erre a legjobb úti cél egy kis sziget valahol az óceán közepén. A fehér homokos vízparton koktélokat szürcsölve megrendelünk néhány szép ékszert, órát és ruhát is.

Fotó: pixabay

Érdemes a nyereményösszegből a jövőre is gondolni, és a pénz egy részét lekötni, hogy ne járjunk úgy, mint néhány korábbi lottó nyertes. Ők a féktelen költekezés hevében a nyeremény elköltése után másfél-két évvel hatalmas adósságokat halmoztak fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!