Bulvár

2017.05.29. 13:26

Rendőrök vitték haza a részeg fiatalt, majd egy selfie-t is hagytak emlékül

Alapesetben nem szokás büszkének lenni arra, hogy részegen a rendőrség visz haza, mert mozdulni sem tudunk. Egy fiú azonban örök életében emlékezni fog erre.

A Mashable.com cikke szerint egy Reece nevű ausztrál fiú posztolta a következő humoros képet és történetet közösségi oldalára.

A fotót két járőr készítette, háttérben az erősen ittas állapotú fiúval, aki mosolyog ugyan, ám egészen biztosak vagyunk benne, nem igazán volt tisztában azzal, hogy mi is történik körülötte.

"Éppen nézegettem a telefonomban lévő képeket, amikor megtaláltam ezt a különleges fotót. Kiderült, hogy ezek az átkozottul jófej járőrök juttatták haza a részeg hátsómat."

A fénykép azonnal elterjedt a különböző közösségi felületeken, így hamar eljutott a tasmániai rendőrség Facebook oldalára is.

Craig Fox őrmester a jövőbeli selfie-k ellen azt javasolja a bulizóknak, hogy tervezzék meg előre, miként fognak hazajutni, amennyiben alkoholt fogyasztanak, mert nem szokott rendszeresen részegeket hazakísérni.

Kiderült, hogy a hatóságokat egy taxitársaság értesítette.

Az őrmester elmondta, a járőrök kiérkezéskor kiderítették Reece lakcímét, hazavitték, majd addig a helyszínen maradtak, amíg nem érkezett meg a fiú egyik barátja, hogy vigyázzon rá.

"Mivel a kollégák látták, hogy a srác teljesen tudatán kívül van, úgy gondolták, hagynak neki egy selfie-t emlékeztetőül, hogy miként is jutott haza az éjjel."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!