Bulvár

2017.03.17. 15:02

Staféta Hella Ferenccel

Magyar Ferenc, a nagykanizsai tankerületi központ igazgatója Hella Ferenc református lelkésznek adta tovább a Stafétát, azt tudakolva tőle: – A közeljövőben milyen programokat, rendezvényeket szerveznek a nagykanizsai reformátusok, amelyek a közösségformálást szolgálják?

Horváth-Balogh Attila

– Jelen lenni az emberek életében a bölcsőtől a sírig! Ez a mottónk – mondta válaszában Hella Ferenc.

Fotó: Szakony Attila

– A gyülekezet életében kiemelkedő terület a közösségépítés, melynek fontos állomása a reformáció 500. évfordulója alkalmából megszervezett 18. Kanizsai Esték előadássorozat. Ezen kívül olyan hitmélyítő, közösségépítő és közösségerősítő alkalmak szervezése, ahol a Biblia alapján együtt keressük a választ az élet nagy kérdéseire. Igyekszünk minden korosztályt megszólítani a megszokott kereteken túl, a családos zenés istentiszteleteken, az Alpha kurzuson, a Cursillon, a családos táboron, a találkozókon keresztül.

A Stafétát Szűcs Imrének, a nagykanizsai Jézus Szíve plébánosának adta tovább, azt kérdezve tőle: – Mit jelent a cursillós lelkiség és milyen gyümölcsöket hozott a katolikus egyház számára?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!