Bulvár

2015.08.17. 15:33

Trumpot beidézték esküdtnek, limuzinnal érkezett

A különc milliárdos nem cáfolt magára: limuzinjával tilosban parkol, amíg teljesíti állampolgári kötelezettségét. Trump emiatt megszakította elnökjelölti kampányát is.

Rendőrök és újságírók sorfala között lépett be Donald Trump a New York-i Legfelsőbb Bíróság épületébe hétfőn. A republikánus párt elnökjelöltjeinek listáját egyelőre toronymagasan vezető milliárdost esküdtnek szólította a törvényhozás, és ő nem bújt ki a kötelezettség alól.

De nem is hazudtolta meg magát: a helyszínre egy limuzinnal érkezett, amely a bíróság épülete mögött vár, a tilosban. Az utcán várakozóknak autogrammot osztogatott, miközben a sajtónak elmondta, mennyire fontosnak tartja, hogy eleget tegyen állampolgári kötelességének.

Az ingatlanmogul milliárdos jelenleg tizenhét jelölt – köztük a korábbi elnök George W. Bush testvére, Jeb előtt – vezeti a republikánus párt elnökjelöltállítását. Kampányát esküdti megbízatása idejére felfüggeszti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!