Bulvár

2015.04.17. 16:15

Verhetetlen a Halálos iramban, Liza még mindig a top tízben - A hazai mozik toplistája

Zalaegerszeg – Az új bemutatók sem tudták letaszítani a hazai mozikban vetített filmek népszerűségi listájának éléről a Halálos iramban széria legújabb, hetedik darabját.

Szente Ottó

Az április 9-e és 15-e közötti héten mintegy 85 ezren váltottak jegyet az amerikai akciófilmre, s így a bemutató óta eltelt két hét alatt kevés híján 300 ezren látták, ami kiemelkedő siker. (Anyagilag is természetesen, a bevétel elkerülte a 397 millió forintot.)

A második helyre – új bemutatóként – a Lazarus hatás című horror kapaszkodott fel, s ami igazán különös, hogy ehhez most  9400 néző is elég volt.

A harmadik helyre jött fel a Bérhaverok című vígjáték, amely egy héttel korábban már lecsúszott az ötödik helyre. Most valamivel többen mint 9 ezren, a bemutató óta 45 ezren váltottak rá jegyet.

A 4. helyre A beavatott sorozat: A lázadó című sci-fi került, egy hete  harmadik volt. Az 5.  a Hamupipőke lett, a második helyről esve vissza.

Még mindig ott van a top tízben a magyar sikerfilm, a Liza a rókatündér, sőt a 10. helyről visszakapaszkodott a 9.-re. A február 19-ei bemutató óta 92 ezren nézték meg, minden esélye megvan rá, hogy hamarosan átlépje a 100 ezres lélektani határt. A bevétel számlálója is elhagyta a 125 millió forintot.

A Liza, a rókatündér a február 19-ei bemutató óta ott van a top tízben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!