Vigyázat! Lopnak!

Zalaegerszeg - A szokásos havi nagyvásáron tett látogatást egy kustánszegi asszony, s bár nem sokat költött, 16 ezer forintja bánta

zaol.hu

Az asszony kedden tett feljelentést a Zalaegerszegi Rendőrkapitányságon. Mint mondta, délelőtt Zalaegerszegen, az országos vásár területén ismeretlen személy a kezében lévő táskájából eltulajdonította tárcáját a benne lévő személyes irataival és 16.000 forint készpénzzel. 


Gyakoriak a hasonló lopások, így érdemes odafigyelni értékeinkre. Megelőzésképpen fontos, hogy ne adjunk „támadási felületet” a tolvajoknak.  A pénzünket és iratainkat például célszerű más-más helyet pakolni, az előbbit elosztva, több rekeszbe elhelyezni. Még véletlenül se tartsuk pénztárcánkat, pénzünket nadrágunk hátsó zsebében, hiszen a tolvajok onnan könnyedén kihalászhatják. A forgatagban a táskánkat szorítsuk magunkhoz, a cipzárt húzzuk be, a külső, nyitott zsebekbe lehetőleg ne tegyünk értékeket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!