Pajta és tarló égett Nagylengyel térségében (képgalériával)

Nagylengyel - Kora délután szinte egyidőben kellett vonulniuk a lenti és az egerszegi tűzoltóknak három Nagylengyel-közeli esethez. Kigyulladt egy használaton kívüli patja, és a falu két végében égett a kukoricatarló is.

zaol.hu

Három helyszínre kellett kivonulniuk ma kora délután a tűzoltóknak Nagylengyelbe. 

Az első bejelentés szerint a sertéstelepen keletkezett tűz, de mint kiderült, máshonnét jött a füst: egy kukoricásból. Nemcsak itt égett azonban a kukoricaszár, hanem a falu másik végén is. A zalaegerszegi tűzoltóknak egy pajtatüzet is meg kellett fékezniük Nagylengyelben, a használaton kívüli épület teteje teljesen megsemmisült. Az esetek hátterében gyújtogatást gyanítanak, mert ritkaságszámba megy, hogy egyidőben - más okból - ,  egyszerre három helyen lobbanjanak fel a lángok ugyanabban a faluban. A tüzeket gyorsan eloltották, személyi sérülés nem történt.



Egy hektáron égett a kukoricatarló Nagylengyel határában

Fotók: Pezzetta Umberto



De nem csak emiatt riasztották a lenti és egerszegi tűzoltókat, lángra kapott ugyanis egy használaton kívüli sertéstelep is a település közelében




TOVÁBBI KÉPEKÉRT KLIKK A FOTÓKRA!


Zalaszentmihályon közúton akadt munkájuk a tűzoltóknak, elfolyt egy traktor hidraulikája, az aszfaltot olajmentesítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!