Alternatívan az egészségért

Keszthely (sj) - Ébredj! címmel, negyedik alkalommal, nagy érdeklődés mellett szerveztek természetgyógyász napot vasárnap a Balaton Színházban.

Sámel József


Csengei Ágota, a szervező Goldmark Károly Művelődési Központ igazgatója érdeklődésünkre elmondta: az elmúlt években is sok vendéget vonzott a program, melynek célja, hogy az embereknek bemutassák az egészségmegőrzéssel, gyógyítással kapcsolatos alternatív lehetőségeket. A késő őszi időpontot idén is a hosszú, téli időszakra való felkészülés miatt választották. Mindennek jegyében számos előadás és bemutató várta az érdeklődőket, akik végezhettek meridián gyakorlatokat, részt vehettek táplálkozási tanácsadáson, kineziológiai kezelésen, írisz és hallásvizsgálaton, gyógyító jógán, táncterápián, valamint ismerkedhettek egészségmegőrző és gyógyító mozgásformákkal. Az előadások között szó volt egyebek között a változásoktól való félelmekről, a fáradtság és a kimerültség kezeléséről, a feltöltődés lehetőségeiről.
A napot este a Hangfürdő a négy elem jegyében című zenei előadás zárta.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!