Őrjöngő családfő támadt a kislányaira és a feleségére

Az ablakon menekült ki a házból őrjöngő apja elől egy hat- és egy négyéves kislány vasárnap este Szentliszlón, a férfi a feleségét és a rendőröket is megtámadta.

zaol.hu

Szentliszlóból riasztották a letenyei rendőröket vasárnap este, ahol családját és a falubelieket is bántalmazta egy ittas helybeli férfi. A férfi két kisebbik lánya - hat és négy évesek - az ablakon keresztül menekült ki otthonukból az őrjöngő férfi elől, aki mindhárom kislányát és a feleségét is bántalmazta.

A falubeliek előtt az agresszivitásáról jól ismert férfi a helyszínre érkező rendőrök intézkedésének aktívan ellenállt, egyiküket több alkalommal megrúgta, egy másiknak pedig az ujjába is beleharapott, miközben éppen próbálták megbilincselni.

A dühöngő megfékezése után a Nagykanizsai Rendőrkapitányságról és a Határrendészeti Osztályról is erősítés érkezett a kislányok felkutatására, akik a közelben elbújtak. A sérülteket a rendőrök a nagykanizsai Dorottya Kórház ügyeletére szállították, ahol megállapították, hogy a lányok nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket, édesanyjuk pedig nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A harminckét éves férfit a Nagykanizsai Rendőrkapitányság őrizetbe vette, ellene kiskorú veszélyeztetésének bűntette, súlyos testi sértés bűntette, valamint hivatalos személy elleni erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás - tájékoztatta portálunkat Salamon Róbert rendőr alezredes, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!