Csömödér

2016.08.08. 16:10

Megújultak az udvari játékok a csömödéri óvodában

Csömödér – Elvégezték a nyári karbantartási feladatokat a település óvodájában, valamint az udvari játékok is megújultak.

Korosa Titanilla

Június végétől július közepéig tartott a nyári szünet az óvodában, ez idő alatt több feladatot is elvégeztek az intézményben. Petőné Kulcsár Zsuzsanna óvodavezető elmondása szerint nagyobb belső munkálatokra, felújításokra, festésre idén nem volt szükség, a nyári nagytakarítást pedig a szünet heteiben elvégezték a munkatársak. Emellett az önkormányzat közfoglalkoztatottjainak és karbantartóinak bevonásával megújultak az udvari játékok.

A temetőt is rendbe tették a közfoglalkoztatottak

Az intézményvezető közölte: szeretnének a jövőben új kinti játékokat beszerezni, egyelőre azonban erre még nem nyílt lehetőség, de már a régiek újrafestése, díszítése és gyermekbaráttá tétele is nagy előrelépést jelent. Ez idő alatt az óvoda udvarát is rendbe tették, a kapu is új festést kapott, így a júliusi óvodakezdésre már megszépült környezet várta a gyerekeket.

Az óvodai munkálatok mellett a temető rendbetételét is elvégezték a közmunkaprogramban dolgozók.

Címkék#Csömödér

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!