Egyéb

2014.01.20. 15:58

Zalai Hírlap - Keres a szíved párját – játékszabályzat

Játékszabályzat:

A „Keresd a szíved párját” elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban „Játék”) szervezője a Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. (székhely, 8200 Veszprém, Házgyári u. 12.), a továbbiakban „Szervező”).

A játékban részt vehet minden Magyarországon állandó lakcímmel rendelkező természetes személy, kivéve a Szervező alkalmazottai (Ptk. 685 (b) bekezdése), valamint akik a munkájuk során, folyamatosan, különösebb erőfeszítés nélkül hozzájuthatnak a játékban résztvevő napilapok egyes lapszámaihoz, így a Szervező és a nyomda munkatársai, lap előfizetéses és árus terjesztésben dolgozók, hírlapkézbesítők, hírlapárusok, és mindezek közeli hozzátartozói.

A Játék 2014. január 20-án kezdődik és 2014. január 25-ig tart.

4.1   Játékleírás

A Szervező 2014. január 20. és 2014. január 25. között megjelenteti a Játék hirdetését az általa kiadott Zalai Hírlap napilapjában.

Január 22-én és január 24-én a hirdetésben megjelenik egy szelvény egy kérdéssel, valamint január 24-én az aznapi, és következő 1 napi számban, összesen 2 darab fél szív alakú sorszámmal ellátott kupon. A játékosoknak az a feladata, hogy válaszoljanak a szelvényen feltett kérdésre, adják meg szükséges adataikat, gyűjtsék össze a lapokból a kuponokat és ragasszák fel a szelvényre.

A pályázatokat (a kivágott szelvényt a kuponokkal) lezárt borítékban kell beküldeni a következő címre:

Zalai Hírlap Valentin-játék

Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft.

Marketing osztály

8200 Veszprém, Házgyári u. 12.

A nyereményszelvények végső beküldési határideje: 2014. január 31.

A kivágott kuponokkal együtt beazonosíthatóság miatt, a játékosnak a szelvényen feltétlenül meg kell adnia nevét, címét és telefonszámát.

4.2   Nyeremények

A szabályos pályázatot beküldő között a játék végén kisorsolunk:

1 darab 2 személyre szóló 2 éjszakás wellness pihenés a Gosztola Gyöngye Wellness Hotelben
1 darab 2 személyre szóló 2 éjszakás wellness pihenés a keszthelyi Kristály Hotelben
1 darab 2 személyre szóló 2 éjszakás pihenés a zalakarosi Aranyszarvas Panzióban

4.3   Sorsolás

Nyilvános sorsolás 2014. február 4-én 7 óra 30 perckor, közjegyző jelenlétében a Szervező telephelyén (8200 Veszprém, Házgyári u. 12.) fog történni.

A Játék során egy-egy pályázó korlátlan számú pályázatot küldhet be. A sorsoláson összesen nyereményenként 2-2 tartalék nyertes kihúzása történik meg, akik szabálytalan pályázat kihúzása esetén a húzás sorrendjében lépnek elő nyertesekké. A nyerteseket telefonon értesítjük, és névsorukat az érintett lapban közöljük.

A résztvevők a játékkal kapcsolatos további információért hívhatják a 88/541-648-as telefonszámot, hétfőtől-péntekig 10.00 és 14.00 óra között.

A Szervező vállalja a nyereményekhez tartozó adóterhek megfizetését.

7.1   A nyertesek nevét és lakóhelyét (helyiségnév és irányítószám) a Szervező a részvétel során a sorsolást követően az érintett napilapban közli, a nyerteseket ezen kívül telefonon is értesítjük.

7.2   A résztvevők a jelen Játékban való részvételükkel hozzájárulnak, hogy a Szervező díjmentesen felhasználhatja a résztvevők személyi adatait és személyes jellegű információit (név, vezetéknév, cím, telefonszám, stb.) az érdekeltségébe tartozó kiadványok és cégek marketing tevékenysége és a jelen Játék lebonyolítása és dokumentálása céljára.

7.3   A Szervező fenntartja a jogot, hogy a nyereményeket a Szervező ügyfélszolgálati irodáiban adja át, továbbá publikálja vagy ismertesse a nyertesek nevét és fotóját a tömegtájékoztatási médiumokban és egyéb promóciós és reklám célokat szolgáló audio, fotó és video anyagokban.

7.4   Amennyiben a nyertes fiatalkorú, a nyeremény átvételére törvényes képviselője jogosult.

7.5   A Játék résztvevői részvételükkel minden külön jognyilatkozat nélkül automatikusan elfogadják ezen hivatalos játékszabályt. A játékszabályban nem szabályozott minden egyéb kérdésre a többszörösen módosított 1959. évi IV.törv. a Ptk. vonatkozó §-i értelemszerűen irányadóak. A játékszabály módosításának jogát a Szervező fenntartja.

7.6   A Kiadó számára nem felróható esetekben (pl.: alvállalkozói elállás a szerződéstől) fenntartja a jogot az ajándékok egyoldalú megváltoztatására. A Kiadó vállalja, hogy ilyen vis mayor esetekben minden tőle elvárhatót megtesz a játékosok kártalanítására, de a játékosok vállalják, hogy ebben az esetben Kiadó felé ezen események bekövetkeztekor jogi követeléssel nem élnek.

2014. január 18.

Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!