Rejtett érzések

A grafológus az Ön írását is elemzi, ha kéri

2009. december 21., 09:52 szerző: zaol.hu, Zalai Hírlap
Várjuk a jeligével ellátott leveleket, kérjük alábbi adataik megadását: életkor, nem, végzettség, foglalkozás, valamint nyilatkozatát arra vonatkozóan, hogy a személyiségrajz közzétehető.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']:
G->reklam_mentes: 0
Leona jeligével küldte el kézírását a 37 éves, érettségizett, jóindulatú, jószívű, melegséget árasztó, széles látókörű hölgy. Az egyéni és szintetikus látásmóddal rendelkező nő - eredeti, finom modorú személyiség - aggódással és szorongással, biztonságkereséssel telt kézírása érzékiséget tükröz. Nehezen leutánozható betűiben személyes érzékenység rejlik, mások érzéseit tiszteletben tartja, de a sajátjait elrejti, nem mutatja ki. Fontos számára a külső megjelenés, szeretné felhívni magára a figyelmet, azt keresi, hogy a többiektől miként tud megkülönböztethetővé válni.

Személyes kapcsolataiban kettősség tapasztalható, egyesekkel távolságtartó, másokat közel enged magához, ugyanakkor nem akarja magát másokra erőltetni, ez távol áll tőle. A kapcsolattartásban nem egységes, fellobbanások, majd gőgös visszahúzódások jellemzik. Fontos lenne számára a harmónia és a belső béke. Viselkedése nem állandó, olykor kiszámíthatatlan. Humorérzék nélküli szigor, keménység jellemzi.

Ismeretszerzési igénye magas szintű, az igazságkeresés megjelenik betűiben. A lényegmegragadás, a fogalmi tisztánlátás, a gyakorlati életfelfogása mellett felismerhető az elvonatkoztatás képessége. Képes a céltudatosságra, az elmélyülésre. Törvénytisztelő, belső tartással, szívóssággal rendelkező ember, aki elhanyagolva az intellektuális elemeket és lemondva az anyagi élet örömeiről, kihangsúlyozza, hogy számára legfontosabb teendő a mindennapi létfenntartás miatti küzdés. Kézírása azt mutatja, hogy hétköznapi élete nem az egyéniségének egyenértékű megvalósítása, többre érzi magát hivatottnak, mint amennyit valójában meg tud valósítani. Saját magát alárendeli feladatainak, tettvággyal rendelkezik, szereti a fizikai munkát, azonban testi-lelki kimerültség jelenik meg kézírásában. Pillanatnyi állapotában nem tudja eldönteni egyértelműen, a szellemi élet terén vagy az ösztönélet területén valósítsa meg önmagát.

Grafikuma én-gyengeségre utal, mely az önértékelés bizonytalanságaival kapcsolódik össze. A belső erőtudat hiányzik, a határozott döntések nehézségei mutatkoznak, ezért gond a hatékonyság, az önmegvalósítás. A kitartás és a kivitelezés nehézségeivel küzd, szüksége lenne egy harmonikus párkapcsolatra.

Novák Mária

grafológus, írásszakértő

 

zaol.hu, Zalai Hírlap

2009. december 21., 09:52 szerző: zaol.hu, Zalai Hírlap

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...