Orvosnak, betegnek gyógyító eszköz

Egészségvonzó

2009. december 07., 09:28 szerző: MTI, zaol.hu, Horányi Árpád, Arany Gábor
Keszthely - A mágnesesség része a természetnek. Része a gyógyászatnak, fontos diagnosztikai és terápiás eszközökkel érvényesítve hatását.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']:
G->reklam_mentes: 0
Olaszországban élő magyar származású tudós, dr. Enrico DAntella nevéhez fűződik az a mágnes terápiás készülék, amit már hazánkban is több orvos alkalmaz. Több tucatnyi betegségcsoport létezik, amelyekkel szemben jó eredménnyel használható, mintegy 150 különféle betegségből eredő panasztól lehet a segítségével megszabadulni. Lehet ez keringési, mozgás- szervi, anyagcserezavar, allergia, depresszió, gyulladásos eredetű betegség. A készüléket az olasz egészségügyi minisztérium orvostechnikai eszköznek minősítette, az Európai Unió területén forgalmazható. Magyarországi kizárólagos képviselete az Életfa Egészségvédő Központ. Rövid kiképzés után a beteg is képes vele önmaga kezelésére, orvosi kontroll mellett.

Dr. Kovács Béla érzéstelenít a mágnes terápiás készülékkel - ZH fotó: Horányi Árpád

Mindezt dr. Kovács Béla fogszakorvos osztotta meg velünk, aki eredetileg saját betegsége miatt fordult a találmányhoz. Miután súlyos pollenallergiája a készülék segítségével teljesen megszűnt, azóta fogorvosi praxisában is használja: ínygyulladás, afta-megszüntetés, foghúzás utáni sebgyógyulás terén ugyancsak kiváló eredményeket ér el vele.

- Nincsenek csodagyógymódok, de csodásnak mondható eredmények léteznek, az ismert tudományos alapokon - bocsátotta előre dr. Kovács Béla. - Tudni kell: a mágneses erőtér éppen úgy az élet feltétele, mint a víz, vagy az oxigén. Megdöbbentő adat, hogy a Föld mágneses térereje az utóbbi félezer évben több mint a felére csökkent, a tudósok az 1 Gauss helyett már csak 0,4 erősséget mérnek.

Az orvos elmondta, e jelentős csökkenést az élő szervezet egyre kevésbé bírja károsodás nélkül. A szóban forgó készülékkel a lézerhez hasonlóan, irányított mágnes nyalábokat lehet bocsátani a kezelendő felületekre, és az akupresszúrás pontokra, így életfolyamatokat normalizálja. E jótékony hatásra számos objektív bizonyíték van, belső elváltozások kezelésének eredményei kontrollvizsgálatokkal igazolhatók.

- A természetes hatásmechanizmus miatt az alternatív gyógymódok közé sorolják, de a nyitottság a lényeg, amit az eredményei képesek tágítani a szakmai és betegkörben - vélekedett dr. Kovács Béla.

MTI, zaol.hu, Horányi Árpád, Arany Gábor

2009. december 07., 09:28 szerző: MTI, zaol.hu, Horányi Árpád, Arany Gábor

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...