Egyéb

2016.11.28. 07:27

Keresd meg az angyalkádat!

December hónapban online hírportálunkon új játékot indítunk "Keresd meg az angyalkádat!" néven.

Az év utolsó hónapja általában rohanással, év végi kötelező programokkal, ajándék kereséssel és zsúfolt üzletek látogatásával telik, de álljunk meg egy pillanatra, nézzünk körül. Legyen egy percünk mindennap magunkra, hallgassuk meg mit mond az angyalkánk!

Online játékunkban a felugró angyalra kattintva vehetünk részt a játékban, előzetes regisztráció után. Minél többször sikerül elkapnod az angyalkát, annál nagyobb eséllyel vehetsz részt a játék lezárását követő sorsolásban, ahol 5 wellness hétvégét, 2 HD kamerát és 5 db PLT ajándékcsomagot sorsolunk ki. A játék időtartama: december 1-18.

Akciónk különlegessége, hogy a játék ideje alatt, egy napig egy krampusz helyettesíti majd angyalkát, azon a napon külön nyereményeket sorsolunk ki az elkapók között. Nem, egyelőre nem tudjuk megmondani, hogy melyik nap lesz a krampusz nap, érdemes lesz viszont követni Facebook oldalunkat. A krampusznap nyereményei: 5 db 10.000.- Ft értékű éttermi étkezési utalvány.

Angyalka üzente: "Készülj az ünnepre, ne, ne csak pénzzel, ne csak ajándékokkal: készülj magaddal! Hozd a legjobb formád, hogy a családi ünnep igazi lehessen, éld meg úgy, mint gyermekkorodban! Aha, próbáld meg!"

December 1-től kapd el az angyalkádat, REGISZTRÁLJ, KLIKKELJ minél többször! Készülj az ünnepre, nyerj értékes ajándékokat!

 

Máris sorsoltunk! De a játéknak nincs vége!

A krampusznap nyertesei:

Csirmaz Timi, Szombathely

Diószegi Eszter Zsófia, Székesfehérvár

Verbóczki László, Dunaújváros

Borsos Rita, Pápa

Major László, Nagykanizsa

Nyereményük: 1 db 10 ezer Ft-os éttermi, étkezési utalvány.

Gratulálunk!

Nyereményük átvételéről minden kedves nyertesünket külön értesítjük pár napon belül!

Ne feledjétek a játéknak nincs vége, Keresd meg az angyalkád minél többször és nyerj wellness hétvégét, HD kamerát vagy PLT ajándékcsomagot! Regisztrálj, klikkelj minél többször!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!