Az Ön kézírását is elemeztetjük, ha elküldi a Zalai Hírlaphoz

Kicsit el kellene utaznia

2009. november 23., 04:27 szerző: MTI, zaol.hu, Temesi Hilda, Arany Gábor
Várjuk jeligével ellátott, leveleiket, az alábbi adatokkal: életkor, nem, végzettség, foglalkozás, valamint nyilatkozat arról, hogy a személyiségrajz, a grafológus válasza lapunkban közzétehető.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']:
G->reklam_mentes: 0
65 éves jobbkezes nő jeligével érkezett a levele annak a nyugdíjas hölgynek, akinek kézírása érett személyiséget, fejlett humorérzéket, kíváncsiságot és nyugtalanságot, továbbá szellemi fölényt, az értelem biztonságát, valamint egészséges egoizmust tükröz, mely szerint minden vele megtörténő élményt a saját érzelmein, emlékein keresztül él meg. A múltba tekintő, gyakran ott időző gondolatainak hátterében a még teljes egészében fel nem dolgozott gyász jelenik meg, a szeretett személy elvesztése miatti fájdalom megmutatkozik kézírásában. A mélységes szomorúságot, melyet a külvilág felé palástol csak közvetlen környezetével osztja meg. Társában - akit nagyra értékel - keres támaszt és vigaszt a ki nem mondott panaszára.

Érzelmi beállítottságú ember, pillanatnyi lelkiállapotára jellemző, hogy feladatait nagy magabiztossággal kezdi, a tevékenységbe mind jobban belemerülve azonban elveszíti önbizalmát, a kételkedés szelleme keríti hatalmába, viszont hatalmas akaratereje átlendíti a nehezebb pillanatokon. Magas belső feszültség jellemzi, a lelki egyensúly hiánya miatt szüksége van a vezetettségre, a munka helyett a biztos otthonra, a családi fészek melegére.

A kézírása olyan embert takar, aki mindig mindent a maga helyén akar tudni. Világosság, önállóság és igényesség, tapintatosság jelenik meg a grafikumában, valamint feltűnnek az értelem és az érzelem közötti ingadozás, a bizonytalanság, a fokozódó tartózkodás, az olykor-olykor elutasító magatartás, valamint az igazságszeretet, a megvesztegethetetlenség és a kitartás grafikus jelei.

Ötletgazdag, szellemileg-lelkileg könnyen kapcsolódó, mindent megfigyelő személyiség. A helyzeteket gyorsan felismeri, azokba azonnal beilleszkedik, józan, tárgyilagos, minden kertelés nélkül azonnal a tárgyra tér. Kontaktusképessége jó, a megnyilatkozásaiban természetességet és a másik embert tapintattal kezelő magatartást mutat az írás. Mindennapjaira jelen állapotában a nehézkesség, az óvatosság, a határozatlanság és az élénkség hiánya jellemző.

Papírra vetett betűi alapján nyughatatlanságából kifolyólag szüksége van az új benyomásokra, az élményekre, melyet leginkább egy utazással tudna kielégíteni, kizökkenve a hétköznapokból, és ez olyan élményforrást jelentene számára, mely éppúgy tud nyújtani gyors változásokat, mint az egyes részleteknél való elidőzést.

 

MTI, zaol.hu, Temesi Hilda, Arany Gábor

2009. november 23., 04:27 szerző: MTI, zaol.hu, Temesi Hilda, Arany Gábor

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...