Egyéb

2017.07.13. 09:46

Locsi-fecsi – Válogatott beszólások részvételi-szabályzata

Locsi-fecsi – Válogatott beszólások részvételi-szabályzata

1. RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK A BEKÜLDŐK SZÁMÁRA

1.1. A Játékban azok a beküldők vehetnek részt, akik saját szellemi termékükkel neveznek a Locsi-fecsi – rovatba a megadott feltételek szerint:

A beküldők a (szöveget) anyagot 2017. július 13-tól küldhetik el a [email protected] e-mail címre. A pályázati anyagok beküldésének végső határideje 2017. augusztus 20.

A beküldött anyagot saját vagy gyermeke szellemi termékét kell, hogy tartalmazza, szabadon választott témában. Az anyag beadásához szükségesek a következő adatok is: A beküldő neve, életkora, gyermeke életkora, lakcíme, elérhetősége.

A Szervező, lebonyolító Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft. a beküldött szövegeket, Locsi-fecsi – Válogatott beszólások beküldési határideje után a PLT által delegált zsűri által kiválasztottakat megjelenteti a print napilapjaiban. A Beküldő a részvételi szabályzat elfogadásával hozzájárul a szöveg megjelentetéséhez, online és print formában is, a szellemi termék vonatkozásában szellemi tevékenységéhez vonatkozó tulajdon jogairól lemond. A Kiadó a beküldött szövegeket forrásmegjelöléssel bármikor megjelentetheti sajtótermékeiben. A Beküldő a szöveg beadásával nyilatkozik, hogy a beküldött szöveg saját vagy gyermeke szellemi tulajdonát képezik, bármilyen ehhez kapcsolódó jogi esetben teljes körű felelősséget vállal, a Kiadót köteles az esetlegesen felmerülő jogi igények alól felmenteni.

Egy beküldő több szöveget is be nyújthat.

A Szervező fenntartja a jogot a beküldött szövegek megjelentetésének visszautasítására, csak a Szervező által delegált zsűri kiválasztott művek kerülnek megjelenésre.

2. A BEKÜLDŐK ÁLTAL KAPHATÓ AJÁNDÉK

2.1. Minden beküldő, akinek anyaga, szövege megjelenik, nyereményt kap: „Spinner” játékot.

3. A NYEREMÉNYEK ÁTADÁSA

3.1. A beküldött szövegek, megjelenés után nyereményét, heti rendszerességgel postai úton továbbítja a beküldő által megadott címre.

3.2. A jelen Játékban megnyerhető tárgynyeremények harmadik személyre át nem ruházhatóak és készpénzre vagy egyéb nyereményre sem válthatóak át.

4. KÖZÖS SZABÁLYOK

4.1. A Szervezőt az ajándéktárgy, illetve díjak átadásán és adóvonzatuk megtérítésén kívül további kötelezettség a Játékkal kapcsolatosan a Játékosok, illetve Beküldők vonatkozásában nem terheli.

4.2. A Szervező a Beküldők által Megkapható ajándék tekintetében minőségi felelősséget nem vállal, a nyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között kizárólag a Beküldők Által Megkapható ajándék a gyártójával, forgalmazójával, illetve a Beküldők Által nyújtó személlyel szemben érvényesítheti.

4.3. Az ajándékok készpénzre nem válthatóak át és másra át nem ruházhatóak és egyéb nyereményre sem válthatóak át.

5. ZÁRÓ RENDELKEZÉSEK

5.1. A Részvételi szabályzatban, Adatvédelmi Nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekre a magyar jog alkalmazandó. A beküldők kötelesek betartani a hatályos magyar jogszabályok vonatkozó rendelkezéseit. Ennek, valamint a Játék tisztasága, valamint Szervező, illetve Lebonyolítója hírnevének védelme érdekében a Szervező, illetve Lebonyolító valamennyi szükséges intézkedést jogosult belátása szerint megtenni, így Szervező, illetve Lebonyolító különösen jogosult a jogszabályba ütköző, oda nem illő, jó hírnevet sértő tartalmat az Oldalról eltávolítani, az ezért felelős beküldőt a Játékból kizárni.

5.2. A beküldött szövegek hiányosságáért/hibájáért, illetve a Beküldők érdekkörében felmerülő bármilyen akadályért sem a Szervező, sem a Lebonyolító semmilyen felelősséget nem vállal.

5.3. A Részvételi szabályzat – annak mindenkor hatályos és korábban hatályos tartalma szerint - megtalálható a Honlapon, és Beküldő köteles tájékozódni a mindenkor hatályos Részvételi szabályzat, Adatvédelmi Szabályzat tartalmáról, ill. azok esetleges módosulásáról, amely módosulások a Honlapon közzétételre kerülnek. A jelen pont szerinti szabályzatok, ill. feltételek módosulása esetén a Beküldő, megjelenésekben történő, e módosulásokat követő bármely aktivitásával automatikusan elfogadja a módosulásokat.

5.4. Szervező fenntartja a jogot, hogy a részvételi szabályzatot indokolt esetben bármikor egyoldalúan megváltoztatassa, vagy a beküldést megszüntesse, különösen tömeges visszaélések gyanúja esetén. Azonban Szervező köteles a Beküldőket a Honlapon tájékoztatni.

Jelen Részvételi szabályzatban nem szabályozott kérdésekben a Honlap Adatvédelmi Nyilatkozata változatlanul érvényes és hatályos a Játékban résztvevőkre.

Kelt, Veszprém, 2017. július 11.

Pannon Lapok Társasága Kiadói Kft.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!