Csillagvárban lesz az V. Free bikers weekend

Motoros találkozó

2010. szeptember 03., 04:27 szerző: Gyuricza Ferenc
Balatonszentgyörgy - Mintegy ötszáz motorost várnak arra a szeptember 10-11-én megrendezésre kerülő találkozóra, amelynek helyszíne ezúttal is a somogyi település egyik legszebb pontja, a Csillagvár lesz.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']:
G->reklam_mentes: 0
Az V. Free Bikers Weekend nevű rendezvény szabadidős programokat - többek között íjászatot - és rockkoncerteket kínál az érdeklődők számára.

Mindezt Dóczi János és Patyi Lívia szervezők mondták el lapunknak, hozzátéve, hogy a Free Bikers Weekend olyan motoros fesztivál, amely nem kötődik klubhoz, így azon bárki részt vehet.

- A korábbi évek tapasztalatai alapján azt reméljük, hogy az ország minden részéről, illetve a határokon túlról is érkeznek majd hozzánk motorosok - mondta Dóczi János. - Elsősorban zenei programokkal készülünk, mindkét nap lesznek koncertek, de a látványos motoros felvonulás sem maradhat el. Ez utóbbira a terveink szerint szombaton délután egy órai kezdettel kerül sor, s Balatonszentgyörgy mellett Balatonmáriafürdőt és Balatonkeresztúrt érinti.

Patyi Lívia mindezt azzal egészítette ki, hogy bár a rendezvény helyszíne Somogy megyében található, ám rengeteg a zalai érdeklődő, ezért a zenei programokat úgy szervezték, hogy azon több megyénkbeli formáció is felléphessen.

A pénteki fő produkciót a zalaegerszegi Shabby Blues Band adja, rajtuk kívül a nagykanizsai Dirty Fusion, valamint a székesfehérvári Rock-On ad még koncertet, ez utóbbi ismert magyar slágereket játszik. Szombaton a Lord egykori basszusgitárosa által alapított Vida Rock Band lesz az első számú produkció, de ezen a napon a keszthelyi fiatalok alkotta Néhai Bárány és Via Crusis, a Jimi Hendrix nyomdokain járó szombathelyi Feelings, illetve az AC/DC dalokat megszólaltató AC/DC/GP is színpadra lép. Koncertek, valamint látványos motoros felvonulás

Gyuricza Ferenc

2010. szeptember 03., 04:27 szerző: Gyuricza Ferenc

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...