Ötlet-adó: Ünnepi körmök színes gyöngybe öltöztetve

2009. december 14., 10:24 szerző: Horváth Viktória, Szalabán Attila
Ahogy közelegnek az ünnepek, a hölgyek nemcsak azon törik a fejüket, mit ajándékozzanak vagy süssenek, hanem azon is, hogyan tudnának ők is csillogni a terített asztal mellett.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']:
G->reklam_mentes: 0

Nem elég a karácsonyi vagy szilveszteri partira egy csinos ruha és egy strapabíró frizura, a szép és ápolt körmöket is illik az ünnep színeibe öltöztetni. Arról, melyek is ezek, milyen minták és formák divatosak idén, Méhes Edina manikűröst kérdeztük.

Téli díszben a körmök

- A színekben az ezüst, az arany, a bordó és a piros dominál, de a barna, mint a fahéj színe is egyre divatosabb. Díszítésként pedig különböző szemcseméretű csillámport, gyöngyöt, konfettit, strasszkövet, nyomdázott mintát és tüllt is használhatunk - árulta el Edina, majd hozzátette, ezen a két ünnepen sokkal bevállalósabbak a vendégek, amit a legtöbb manikűrös örömmel vesz. - Kibontakoztathatjuk tudásunkat és kreativitásunkat. Volt már, aki hóembert, karácsonyfát vagy hópihét kért a körmére, vagy éppen konfettit, a díszítésnek csak a vendégek képzelete szab határt - tette hozzá.

Méhes Edina munka közben

Akik ragaszkodnak a hagyományos francia manikűrhöz, szintén ünnepi csillogásba öltöztethetik körmeiket arany vagy ezüst mintákkal. Ilyenkor azok is műkörmöt kérnek, akik év közben nem hordanak.

Csak a képzelet szab határt a mintáknak


Az alkalom előtt akár két héttel is elkészíttethetjük, hiszen az épített körmök és minták tartósak. A legtöbben igyekeznek olyan díszítést választani, ami mindkét ünnephez illik, mint például a csillámokkal díszített hópehely.

 

Hosszú, hegyes - most ez a divat
További érdekességek ÉLETMÓDI rovatunkban. Klikk IDE! 

Horváth Viktória, Szalabán Attila

2009. december 14., 10:24 szerző: Horváth Viktória, Szalabán Attila

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...