Egyéb

2017.03.16. 15:13

Spring Spirit - Frissítő hétvége testnek és léleknek a Zala Plazában

Végre egyre magasabbra kúszik a hőmérő higanyszála, így eljött a tavaszi megújulás ideje is. Gyere el a Zala Plazába és nézd meg a legújabb alkalmi ruha trendeket és mozdulj együtt Katus Attilával.

Március 18-án, szombaton divatbemutatók sora vár rád, ahol megismerkedhetsz a legújabb alkalmi ruha kollekciókkal.

A Pink és Gabryella szalon alkalmi és menyasszonyi ruháiban vonulnak fel a csinos modellek.  A rendezvény ideje alatt kerül sor a nyereményjátékunkon kisorsoltak haj és smink átalakítására, valamint a fődíj nyertese 16:30-tól vonul végig a modellekkel együtt a kifutón.

Arcdiagnosztika és bőrápolási tanácsokat kaphatsz az Oriflame szakértő csapatától. Ha rábízod magadat a szerencsére és megforgatod a szerencsekereket, értékes ajándékokban részesülhetsz.

Március 19-én, vasárnap a test és a lélek is fókuszpontba kerül. Grafológusunk és asztrológusunk 13:00-tól ad személyre szabott tanácsadást a látogatóknak.

14:00-tól Katus Attila mozgatja meg a plazába érkezőket, majd jó tanácsokkal is ellát minden érdeklődőt.
15:00-tól Sági Andrea pszichológus, stressztrénertől kérhetünk tanácsokat a lelki nagytakarítás témakörében.
16:00-től helyi fitness stúdiók tartanak bemutatót a látogatóknak. Zumbázhatsz Pálmival és Vital Force edzőterem is bemutató órát fog tartani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!