• cikk kép
  Gáspár László szerint ötven évesen érheti el a legjobb formáját

  Zalaegerszeg - Gáspár László tavaly belekóstolt a versenyzésbe és úgy tűnik, hogy lát benne fantáziát. Az egerszegi sportember az idén crossfit versenyekre „gyúr”, de nem úgy, ahogy azt általában elképzelik. A crossfit ugyanis egészen mást jelent, mint az egyszerű testépítés.

 • cikk kép
  Zalai véradónaptár - Életet menthet, aki vért ad!

  Életet menthet, aki vért ad! Ha Ön 18 és 60 év közötti egészséges felnőtt, adjon vért a biztonságos és folyamatos vérellátás érdekében.

 • cikk kép
  Házasság hete - A babavárás is bekerült a témák közé

  Keszthely - A várandósság kilenc hónapjáról hallhattak előadást a Babaváró Klub tagjai szerdán a Házasság hetén, a Balaton színházban.

 • cikk kép
  OEK: továbbra is terjed az influenza

  Továbbra is terjed az influenza, egy hét alatt több mint 22 százalékkal emelkedett az influenzás tünetekkel orvoshoz fordulók száma - közölte az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) szerdán a honlapján. Az országos influenzajárvány miatt szerdától újabb egészségügyi intézményekben vezették be, illetve terjesztették ki a látogatási tilalmat.

 • cikk kép
  Salsa: természetesség, vidámság, egyszerű ritmus, „a vízszintes vágyak függőleges kifejezése”

  Nagykanizsa - „Amíg a testünk táncol, a fejünk felejt. Nem telik el egy nap sem anélkül, hogy ne járna a lábunk. Akár munka közben, az íróasztal alatt, vagy a vacsora készítése során, a konyhában. Nem vagyunk és nem is leszünk profi táncosok. Viszont menthetetlenül a salsa bűvöletében élünk…”

 • Alattomos lúdtalp

  A lúdtalp, vagy más nevén bokasüllyedés sokak életét megnehezíti. Tőkés Csilla kéz-, és lábápoló szerint az alattomos probléma összetett. Legjobb, ha a megelőzésért teszünk idejében.

 • cikk kép
  Szalagos és csöröge - Hagyományos és könnyű, egészségesebb is készülhet

  Farsang és fánk – szorosan összetartoznak. De vajon hogyan is készítsük a maskarás mulatságok kedvenc tésztáját?

 • cikk kép
  Rozskérdés

  Székesfehérvár -– A tudatos táplálkozás alapja a jó minőségű péksütemény. Egyre többfélét lehet kapni, de néha a fogyasztó, beleharapva, elgondolkozik: vajon tényleg rozsos, teljes kiőrlésű az a zsemle?

 • cikk kép

  Ínséges időkben igazi természetes vitaminforrások

  Egy magban a világ

  A tél közepén egyre kevesebb természetes vitamin- és ásványi anyag forrás áll rendelkezésünkre. Ilyenkor kerülhetnek előtérbe az olajos magvak, amelyek rengeteg értékes összetevőt tartalmaznak. De vigyázat, csak módjával fogyasszuk őket! Vajon miért?

 • cikk kép
  Doppinglistán a kobalt, élsportolóknak nem ajánlott a Béres Csepp

  A Magyar Antidopping Csoport (MACS) vezetője nem ajánlja a sportolóknak a Béres Cseppet, mivel annak egyik összetevője felkerült a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség (WADA) január elsejétől érvényes tiltólistájára.

 • cikk kép

  A pörgős életmód mellett is időt fordít a sportra és a lazításra is

  KIss Ramóna a citromra esküszik

  Veszprém - Kiss Ramóna a közelmúltban megrendezett Esküvő kiállítás házigazdája volt, ahol a népszerű és mindig csinos színésznővel arról beszélgettünk, hogyan őrzi meg az alakját és mit tesz egészsége és szépsége megőrzése érdekében.

 • cikk kép
  Terjed az influenza - Látogatási tilalom és felvételi zárlat a belgyógyászaton

  Zalaegerszeg - Országszerte egyre több kórházban rendelnek el látogatási tilalmat a dinamikusan terjedő influenzajárvány miatt.