• cikk kép
  A grafológus válaszol

  „5 unoka” jeligét választotta a 60-as éveiben járó, tevékeny, derűs, kreatív nagymama, aki határozott, magabiztos, igényes, és nyitott természet.

 • cikk kép
  Bikini-alak gyorsan? - Ne várjunk azonnali eredményt, ha fogyni akarunk

  Nagykanizsa - Nincs jó hírünk azok számára, akik két hónap alatt szeretnének megszabadulni a téli úszógumiktól, ám a rendszeres és kitartó sportolás meghozza gyümölcsét.

 • cikk kép
  Betegek vagyunk a tévénézéstől?

  Nincs az az érzése, hogy állandóan gyógyszerreklámokat néz a televízióban? Hogy két fejfájás-csillapító között adnak egy kis filmrészletet? Nem csoda. Egy kutatás szerint csak úgy folynak a vény nélkül kapható szerek promóciói az esti fő műsoridőben.

 • cikk kép
  Az életerő művészete - a Csung Jüan Csikung egészség, fejlődés, lelki béke

  Zalaegerszeg - Európában egyre divatosabbak a távol-keleti küzdősportok, gyógyítási meditációs módszerek. Magyarországon is több ilyen iskola ad lehetőséget ezeknek a megismerésére.

 • cikk kép
  Tört szárnyú pillangó

  „Őszintén csalódott” jeligét választotta a 60 éves, felsőfokú végzettségű, nyugdíjas nő, aki törekszik a lelki egyensúlya megteremtésére.

 • cikk kép
  Elhízni kár, fogyózni veszélyes

  Surd – Nő az elhízott emberek száma, ebből fakadóan egyre többen fognak fogyókúrába is. Ehhez mindenféle diétákat és „csodatévő erővel” bíró készítményeket használnak, pedig az elhibázott diéta, illetve az ismeretlen összetételű „fogyasztószerek” miatt kórházba is lehet kerülni. Volt már példa rá.

 • cikk kép
  Egerszegi csoport is részt vett a Spartan Race-en

  Zalaegerszeg-Visegrád - Idén harmadik alkalommal rendezik meg Magyarországon a világ legnépszerűbb akadályverseny sorozatát, a Spartan Race-t. A széria első állomását április elején Visegrádon tartották, melyre 25 országból közel 5500 nevező érkezett. Zalából több, mint százan vágtak neki a megmérettetésnek.

 • Harmattal, zöld ággal az egészségért, termékenységért

  Pásztorünnep és mágikus nap volt hajdan Szent György napja. Számos szokás fűződött e naphoz, amikor először hajtották ki az állatokat. Mint minden jeles napnak, ennek is az volt a célja, hogy mágikusan elősegítsék a jót és távol tartsák a rosszat.

 • cikk kép
  Táncterápia - Válságba jutottak számára segítség

  Zalaegerszeg - A mozgás- és táncterápia csoportos önismereti módszer, amely a testi és érzelmi tapasztalatok felfedezésére és megosztására épül.

 • cikk kép
  Az allergia jön, lát, de nem győzhet - Hogyan lépjünk a gyógyulás ösvényére?

  A nyári melegtől a kora tavaszi csípős levegőig az időjárás ezer és ezer arcát megtapasztalhattuk az elmúlt hetekben. Ha ez önmagában nem lenne elég a frontérzékenyeknek, a különböző növények, illetve az idejekorán virágzó fák tömegesen bocsátják pollenjeiket a levegőbe, ami sok esetben allergiás panaszokhoz vezet.

 • A kreatin 6 hatása, amelyekről biztos nem tudtak (X)

  Bár a kreatin népszerűsége növekszik, mégis vannak olyanok, akik félik használni. Sok sportoló, akiket nem érdekel a "tömegnövelés" kerüli, abban a félelemben, hogy túl nagyok lesznek. De ez hiba.

 • cikk kép
  Igazi harc, monokli nélkül - A brazil jiu-jitsu barátja az ízületeknek

  Zalaegerszeg - Rengeteg harcművészeti mód terjedt el világszerte, mind a keleti kultúrát és életérzést hozva el hozzánk.

Magazinok