• cikk kép
  Kismamák hajápolása: hosszabb haj is lehet könnyen kezelhető

  A babavárás és a szoptatás idején minden anyuka a baba érdekeit szeretné szem előtt tartani, akkor is, ha a saját szépségének ápolásáról van szó. De hogyan ápolja haját egy kismama?

 • cikk kép
  Foghiányos a gyerek

  A maradó fogak elvesztése nem csak a felnőtt kort betöltötteket érintheti. Gyermekeknél is előfordulhat foghiány, baleset, vagy akár kóros elváltozások következtében is.

 • cikk kép
  A cukorbetegség árulkodó jelei

  Ha az alább felsorolt 8 tünet közül, valamelyik rendszeresen előfordul, mindenképp fel kell keresni egy szakorvost.

 • cikk kép
  Zalai véradónaptár - Életet menthet, aki vért ad!

  Életet menthet, aki vért ad! Ha Ön 18 és 60 év közötti egészséges felnőtt, adjon vért a biztonságos és folyamatos vérellátás érdekében.

 • cikk kép
  A zsinórt később? - A születés csodája és az otthonos kórház Bali szigetén

  Egy bali látogatásról, a késleltetett köldökzsinór elvágásról, a bölcs születésről és a szülés bensőséges körülményeinek megteremtéséről is szó volt a közelmúltban a Születés hete egyik előadásán a Balaton Színházban.

 • Grafológia - Gyötrődő asszony

  „Kisfiam 94” jeligével látta el levelét a 49 éves, mindenre odafigyelő, a dolgokat, történéseket több irányból áttekinteni és szemlélni képes nő. Belső harmóniára törekvő és hittel élő, fiatalos lendülettel bíró hölgy. Folyamatos tenni vágyás hajtja tettekre, nem kedveli a tétlenséggel eltöltött időt.

 • cikk kép
  Kétes ital adja az energiát

  Nagykanizsa – Újabban terjednek azon nézetek, melyek szerint napi több doboz energiaital sem okoz semmilyen problémát egy egészséges felnőttnek, a kormány mégis tovább szigorítaná a koffeinban dús frissítők forgalmazását.

 • cikk kép
  Gyalog, gördeszkán, netán autóval? - egészségnevelő program zalai iskolákban

  Zala megye 16 iskolája nevezett be a Nemzeti Egészségfejlesztési Intézet és a KLIK által kezdeményezett komplex egészségfejlesztő programra.

 • cikk kép
  Hasznos konyhai turpisságok

  Zalaegerszeg - –Szalay Csaba civil tudósítónk néhány hasznosítható konyhai trükkel, tapasztalattal ismertet meg bennünket.

 • cikk kép

  Séta a kavicsokon - Gyógynövények szerepe az időskori táplálkozásban

  A kertvárosi plébánia karitász csoportjai május közepén a Szombathelyi Egyházmegyei Karitász meghívására Kneipp Gyógynövény Konferencián vettek részt.

 • cikk kép
  Kérdések: hol, hogyan és mikor szoptassa az anya a kicsit?

  Élénk vitát váltott ki a napokban mind beszélgetésekben, mind internetes oldalakon, hogy az édesanyák csak otthon, vagy nyilvános helyen is szoptassák-e gyermeküket. A kérdés azután merült fel, mikor napvilágot látott egy hír, miszerint egy fővárosi gyorsétteremben egy biztonsági őr azt mondta egy ott szoptató kismamának, hogy „ez a tevékenység itt nem elfogadott”.

 • cikk kép
  Pszichiáterek a függőségről

  Zalaegerszeg - Mindenki függ valamitől... E címmel kezdődött meg pénteken a Pannónia Pszichiátriai Egyesület 29. vándorgyűlése, a kétnapos a rendezvénynek az egészségügyi főiskola ad otthont.

Magazinok