Életmód
2015.06.28. 15:59
A hajdina, mint egészséges étel
Kapornak – Olcsó és igénytelen növény a hajdina, ám egészséges és ízletes ételek készíthetőek belőle, ezért célszerű lenne minél előbb visszahozni azt a köztudatba – hangzott el az idei kapornaki találkozó alkalmával tartott szakmai fórumon.
Gyuricza Ferenc
A muravidéki településen minden évben a hagyományos őrségi gazdálkodás egy-egy jellegzetessége kerül fókuszba, idén Köles Sára és Hancsik József előadásai által a hajdina hasznosításának lehetőségeivel ismerkedhettek a résztvevők.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre