Életmód

2015.10.09. 18:33

Csak együtt lehet tenni a gyerekekért

Keszthely – Jó gyakorlatok címmel rendeznek a megye több városában konferenciát, hogy hatékonyabban tudják segíteni a családokat és a gyermekeket.

Keszey Ágnes

A segítő szakmákban dolgozók, a gyermekekért és családokért tevő szakemberek kapcsolatának erősítése és elmélyítése a célja a programnak, melyet a Zala Megyei Pedagógiai Szakszolgálat a Remény Gyermekei Alapítvánnyal közösen valósít meg,

– Segítő kezet nyújtunk az óvodáknak, iskoláknak, a szülőknek, hiszen tudjuk, hogy csak együtt lehetünk eredményesek és sikeresek. Mindenki nagyszerűen helytáll a saját szakterületén, de hiányzik az együttműködés, s ennek hiányában valahogy elvész a gyerek – mondta el lapunknak Bogdán Marianna, a megyei pedagógiai szakszolgálat főigazgató-helyettese.

A konferencia résztvevői megismerhették a Gondolatok nevelői jó gyakorlatokról nevelőknek című kiadványt is, amely szintén a segítő szervezetek egymásra találásának érdekében jelent meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!