Életmód

2015.07.19. 08:28

Gabriellát, a bikini fitness modelt találták a legszebbnek

Zalaegerszeg - Tavaly nyáron számoltunk be arról, hogy a zalaegerszegi Horváth-Mérksz Gabriella Angliában amatőr bikini fitness bajnok lett.

Németh Diána

Gabriellát (középen) legutóbb a zsűri mintegy 130 versenyző közül választotta a legszebbnek

Most ennél is rangosabb versenyen indult, az English Grand prix-en, melyen ugyancsak a dobogó legfelső fokára került. Ezáltal meghívást kapott a legnagyobb brit bajnokságra, az amatőr Olympia-ra, és az Arnold Classic-ra, melyet Madridban rendeznek. Gabriellát legutóbbi megmérettetésén a zsűri csaknem 130 versenyző közül választotta a legszebbnek.

- Nyitott verseny volt, tehát bárki indulhatott - meséli Gabriella. - Rengeteget készültem rá. A zsűri több szempont alapján értékelt, nézte a kidolgozottságot, a feszességet, az arányosságot, a bikini választást, a frizurát és a sminket. Azzal, hogy mehetek a madridi nemzetközi megmérettetésre egy óriási álmom vált valóra.

Horváth-Mérksz Gabriella most teljes erőbedobással készül az Arnold Classic-ra, ami szeptember 25 és 27-én lesz. Mindent megtesz azért, hogy jól szerepeljen. Jobban figyel az edzésekre és az étkezésre is. Napi 70-90 percet kardiózik, mellette 1,5-2 órában pedig súlyzós edzést végez.

- Minden ételt, italt grammra kiszámolok precízen - folytatja Gabriella. - Ez a nap 24 órájában odafigyelést igényel. Fontos megemlítenem, hogy nagyon sokat köszönhetek Matrof Zoltán testépítőnek. Ő egyébként az Ausztrál Arnold Classicon 2. helyezést ért el. Napi szinten számíthatok a támogatására, akárcsak Helen-re és Sean-ra, akik segítenek a pózolásban és az edzésben is.




Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!