Életmód

2015.08.30. 12:16

Más feladat kellene

„Alkalmazkodó” jeligét választotta a több szakmával rendelkező 45 éves asszony, aki az apró részletekre odafigyelő, precíz, aprólékos, és mértéktartó.

Novák Mária

Az általa elvégzetteket szükséges többször leellenőriznie, azonban hibát keresve sem talál. A szabályokat minden esetben betartja, s másoktól is ugyanezt várná el.

Idejét jól megszervezi, kerüli a felesleges tevékenységeket, energiavesztést. A határidőket igyekszik betartani, melyhez nagy segítségére van, hogy a napjai mindig a megszabott rendben telnek.

Gondolkodása gyors, képes egy dologra hosszabb időn keresztül folyamatosan koncentrálni, a megoldandó feladatra a legjobb végső megoldást megtalálni. A kreativitásával színesíti mindennapjait. A tudás számára azért fontos, hogy azt a munkájában hasznosíthassa.

Kézírása alapján „rendezett” emberke, mégis érezni a grafikumában egyfajta elszigeteltséget; mély fájdalmat; eltitkolt, fel nem dolgozott régmúlt sérelmeket; a lélek legmélyebb zugaiba száműzött, elnyomott, elfolytott érzelmeket, ki nem mondott szavakat; s a lelkében dúló belső viharokat. Valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy „szürke kisegér”-ként nem akar kitűnni a környezetéből, szinte észrevétlen maradna, amit jelenlegi munkaköre nem tesz lehetővé számára. Frusztrációval küzd; teljesítménye sem különösebben kiemelkedő, inkább átlagosnak mondható, mivel számára nem a legmegfelelőbb az a feladat, amit végez.

Pillanatnyi állapotában fáradtság és kimerültség jelei mutatkoznak kézírásában, mely a szívügyeire is természetesen kihatással van. Próbáljon meg egy kicsit feloldódni, lazítani; talán a zene, a muzsika megnyugtató lágy akkordjai jókedvet hozhatnának zaklatott, nyugtalan lelkének.

Várjuk a kedves olvasók jeligével ellátott, sima A/4-es lapra, legalább 15 sor terjedelemben, golyóstollal írt – fogalmazás bármely témában – teljes névaláírással ellátott leveleit a zalaegerszegi szerkesztőségünkbe, melyben kérjük az alábbi adatainak megadását: életkor, nem, végzettség, foglalkozás, nyilatkozat, hogy a személyiségrajz, a grafológus válasza a lapunkban közzétehető.

Címkék#grafológia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!