Életmód

2017.02.24. 10:21

Mérföldkő a sport-táplálkozásban - A Panhellen rendszere új alapokra helyezi a teljesítményfokozást (x)

A sport étrend-kiegészítők töretlenül növekvő trendje, illetve a részben ennek alapját szolgáló egyre újabb kutatási eredmények révén szinte megszámlálhatatlan termék zúdul a piacra. Ezek egy része kevésbé hasznos (vagy felesleges), míg sok közülük egyes sportolók számára szükséges, másoknál viszont nem váltja ki a várt hatást.

A kiegészítőket napi szinten használó versenysportolók is gyakran dietetikus szakember segítségére szorulnak, a hobbi, illetve amatőr sportolók dolga pedig még nehezebb – az információk útvesztőjében sokszor tanácstalanok.

Custom Supps nevű rendszerével nekik kínál megoldást a sporttáplálkozást tudományos alapokra helyező Panhellen.

Sportágspecifikus étrend-kiegészítők intenzitás és egyéni célok alapján

Egy online felületen a személy – legyen hobbi, amatőr vagy élsportoló – megadhatja a magára vonatkozó paramétereket (sportág, intenzitás, egyéni célok), majd a sporttáplálkozási szakemberek és fejlesztőmérnökök bevonásával, a legújabb – kizárólag tesztekkel alátámasztott – kutatási eredmények alapján kidolgozott rendszer összeállítja a számára ideális étrend-kiegészítő csomagot. Több mint 50 sportág közül választhatunk, megadhatjuk, hogy verseny- vagy hobbiszinten sportolunk, valamint hozzáadhatunk olyan egyéni paramétereket, mint a zsírégetés vagy a sporton kívüli energizálás.

Mit nevezhetünk csúcsminőségnek?

A Panhellen készítmények mindegyike megfelel a legmagasabb minőségi követelményeknek, 100%-ban dopping-, GMO-, szintetikus adalék-, valamint cukor-, glutén és laktózmentes.

Bár a „csúcsminőség” a legtöbb iparág kereskedelmi szférájában elcsépelt (gyakran hiteltelen) jelző, ha megvizsgáljuk a Panhellen által forgalmazott termékek hatóanyagainak összetételét, mennyiségét és arányát, valamint a felhasznált alapanyagokat, akkor szakértői szemmel jól látható a high-end jelölés jogalapja. A mikronizált kreatin monohidrát és a fermentációs eljárással készült BCAA világviszonylatban egyedülálló tisztasága, a számos szabadalommal védett összetevő (Karbolyn®, Sustamine®, Carnipure®, Creapure® stb.), vagy fehérjéknél a legtisztább, hidrolizált tejsavó izolátum (hidrolizátum) használata – hogy néhány példát kiemeljünk – mind azt mutatja, hogy a Panhellen esetén nem a középkategóriáról beszélünk.

A világ legtisztább hatóanyagai

Az elsősorban élsportolók igényeinek kielégítésére törekvő – ugyanakkor az amatőr szféra szükségleteit is kielégítő – Panhellen palettájának jelentős része Nagy-Britanniában, Angliában készül, míg bizonyos termékek, hatóanyagok az USA, Japán, Svájc és Németország olyan nagynevű gyáraiból kerülnek ki, mint az All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation, a Kyowa Hakko Bio Co., a Lonza Group vagy az AlzChem AG.

A hatóanyagok tisztaságát, a tudományos alapú receptúrákat és a személyre szabhatóságot figyelembe véve kijelenthető, hogy a Panhellen több szempontból is mérföldkő az étrend-kiegészítők világában.

További információk a Panhellen Magyarország weboldalán.

Címkék#Panthellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!