Életmód

2017.05.12. 05:39

Személyreszabottan válassz sport táplálék-kiegészítőt!

Te is ugyanazt a vitamint és fehérjét szeded, mint a barátod? Futsz, de mégis a fitneszeseknek szánt táplálék-kiegészítőket vásárolod? Rendszeresen úszol, de még nem találtál kifejezetten úszáshoz ajánlott készítményt? Ismerd meg a személyreszabott megoldásokat, így te is hatékonyabb lehetsz!

Egy amatőr futónak is egyértelmű lehet, hogy nem ugyanarra a táplálék-kiegészítőre van szüksége, mint egy testépítőnek. A profi versenysportoló szervezete mást igényel, mint egy testmozgást hobbiként űző személyé, az úszás, bringázás, fitnesz vagy a küzdősportok szintén más alapokon működnek, így a hatékonysághoz szükséges étrend-kiegészítők is eltérőek. Az is tény, hogy szinte megszámlálhatatlan étrend-kiegészítő termék zúdul a piacra, amelyek összetétele, származása és hatékonysága olykor bizonytalan. Ráadásul ezek egy része felesleges, míg sok közülük egyes sportolók számára szükséges, másoknál viszont nem váltja ki a várt hatást. Az étrend-kiegészítőket napi szinten használó versenysportolók is gyakran dietetikus szakember segítségére szorulnak, a hobbi, illetve amatőr sportolók dolga pedig még nehezebb – az információk útvesztőjében sokszor tanácstalanok.

Nekik kínál megoldást a Panhellen Custom Supps rendszer, amellyel személyreszabható az étrendkiegészítő-paletta. A rendszer sporttáplálkozási szakemberek és fejlesztőmérnökök bevonásával készült, és a legújabb – kizárólag tesztekkel alátámasztott - kutatási eredmények alapján lett kidolgozva. A könnyen használható online felületen bárki – legyen akár hobbi, amatőr, akár élsportoló – megadhatja a saját paramétereit (sportág, intenzitás, egyéni célok). Ezután a rendszer összeállítja a számára ideális étrend-kiegészítő csomagot. Több mint 50 sportág közül választhatunk, megadhatjuk, hogy verseny- vagy hobbiszinten sportolunk, valamint hozzáadhatunk olyan egyéni paramétereket, mint a zsírégetés vagy a sporton kívüli energizálás.

Az sem érdektelen, hogy a pénzünkért pontosan mit is kapunk! Érdemes néhány dolgot szem előtt tartani, amikor táplálék-kiegészítőt választunk. Nagyon fontos a minőség: Nem árt, ha a termék 100%-ban dopping-, GMO-, szintetikus adalék-, valamint cukor-, glutén és laktózmentes. Minden esetben megbízható gyártótól vásároljunk, így elkerülhetjük a veszélyes vagy hatástalan anyagokat!

***

Az elsősorban élsportolók igényeit figyelembevevő – ugyanakkor az amatőr szféra szükségleteit is kielégítő – Panhellen termékeinek jelentős része Nagy-Britanniában, Angliában készül, míg bizonyos termékek, hatóanyagok az USA, Japán, Svájc és Németország olyan nagynevű gyáraiból kerülnek ki, mint az All American Pharmaceutical & Natural Foods Corporation, a Kyowa Hakko Bio Co., a Lonza Group vagy az AlzChem AG.

 

 

(x)

Címkék#Panhellen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!