Életmód

2015.11.08. 11:06

Testi, lleki egészség - természetes módon

Keszthely – Testükről, lelkükről, párkapcsolatukról is sok mindent megtudhattak az érdeklődők és tanácsokat kaptak mindezek jobbá tevéséhez a Balaton színház természetgyógyász napján.

Keszey Ágnes

Az alternatív gyógymódokat ismerhették meg az érdeklődők a hagyományos Természetgyógyász napon. Több módszert -   köztük például a tibeti hangtálas kezelést, vagy különböző masszázsokat - ki is próbálhattak az érdeklődők, vagy    részesei lehettek   zeneterápiás foglalkozásnak, jógázhattak vagy tanácsadásokon vehettek részt.

- Sok ember megtalálhatja  a gyógymódokat, amellyel az egészségét  jobbá teheti, ezért törekeszünk arra, hogy mindig új előadókat hívjunk, bemutatva a lehetőségeket. Az előadások témái között szerepelt  jobb  agyféltekés rajzolás, a tudatos párkapcsolat titkai, vagy az új medicina tanok. Egyre többen érdeklődnek a természetes gyógymódok iránt. Sok orvossal is találkoztam a nap folyamán, akik talán alternatív gyógymódokat is tudnak ajánlani betegeiknek - mondta  Csengei Ágota, a  Balaton Színház igazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!