Életmód

2017.03.24. 13:56

Thermal Hotel BALANCE**** - a rendezvények ideális helyszíne (x)

A konferenciák, céges rendezvények, szakmai találkozók, tréningek mellett családi összejövetelek, ballagások, esküvők, évfordulós ünnepségek megtartására is egyedülálló helyszínt nyújt Lentiben a Thermal Hotel Balance ****.

Hiányt pótol a szálloda a konferenciaturizmus terén, hiszen itt a 250 fős, szekcionálható konferenciaterem nagyobb rendezvények, konferenciák mellett üzleti találkozók, képzések lebonyolítására is alkalmas, így cégek, intézmények és vállalkozások is igénybe vehetik. A partnerek sikeréhez catering szolgáltatásokkal is hozzájárulnak. Emellett a szakmai programok, rendezvények résztvevőinek a szállás is biztosított.

A 146 négyzetméteres Veritas és 83 a négyzetméteres Novitas konferenciaterem 2-2 részre szekcionálható, természetes megvilágítással rendelkeznek és a mai kor igényeit kielégítő konferenciatechnikával is - fénytechnika, projektor, motoros vetítővászon -  felszereltek. A létesítményben a szélessávú, korlátlan, megosztott, nagy sebességű internet kapcsolat a rendezvények résztvevőinek is elérhető, illetve videokonferenciák megrendezésére is kiválóan alkalmas.

A hotel nyújtotta lehetőségeket többen felfedezték már. A Thermal Hotel Balance **** biztosított helyszínt tavaly az országos víziközműversenyhez, melyen több mint 200-an vettek részt, de Szlovénia legnagyobb turisztikai ügynöksége, a Sonček Utazási iroda szintén a lenti szállodát választotta éves szakmai tanácskozásának színhelyéül. A cég történetében először választottak magyarországi helyszínt, és Lenti mellett döntöttek.

A Thermal Hotel Balance**** Lenti szolgáltatásai mellett számos külső helyszíni,  outdoor lehetőséget kínál partnerei számára, például éjszakai túrázást, laktanyalátogatást bátorságpróbával, erdei kisvasutas utazást, paintballjátékot a zajdai laktanyában, raftingtúrát a Murán, látogatást a márokföldi kalandparkba, kirándulásokat az országhatárt átszelve, de két keréken is érdemes felfedezni a vidék szépségeit.

A szálloda remek helyszíne lehet családi rendezvényeknek, születésnapi összejöveteleknek, ballagásoknak, keresztelőknek. A Thermal Hotel Balance**** lehetőséget nyújt Önnek és szeretteinek, hogy minden ünnep különleges és meghitt legyen!

Mindenki életében eljön a „Nagy Nap”, mikor összeköti a jövőjét élete párjával. Erre az alkalomra különleges és egyben tökéletes helyszínre van szükség, hiszen az határozza meg minden esküvő hangulatát, stílusát és egyediségét. A Thermal Hotel Balance**** tökéletes választás lehet, akár a szabadban, akár egy épület falai közt képzelik el a nagy napot. A szálloda virágos kertje vagy a tágas bálterme egyaránt tökéletes tökéletes helyszín. Mondják ki a boldogító igent egy igazán egyedi, romantikus környezetben, és kápráztassák el vendégeiket ezen gyönyörű helyen! Az alkalomra különleges esküvői menüt is összeállítanak a szálloda tapasztalt mesterszakácsai, és még a tortát is elkészítik.

A szálloda rendszeresen szervez vacsorával egybekötött zenés esteket, musical előadásokat. A nyitás óta tartottak fergeteges szilveszteri és pótszilveszteri bulit neves fellépőkkel, de Valentin-napon ugyancsak hangulatos műsorral várták nemcsak a hotel vendégeit, hanem más érdeklődőket is, hiszen a  Thermal Hotel Balance **** nyitva áll, bárki meglepheti párját egy hangulatos programmal.

Információ:
[email protected]
www.balancehotel.hu
Tel: 0692/630-590


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!