Tippek, hogy azonnal serkentsd a produktivitásod az irodában

2017. július 17., 08:58 forrás: nuus.hu
komment
A fáradtság és a sok tennivaló miatt Önnel is bármikor előfordulhat a produktivitás hiánya. Íme néhány ötlet, hogy a nehéz helyzetekben is helyt tudjon állni az irodában!
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

1. Ismerd meg a tested időbeosztását!

Néha még egy egyszerű fénymásolás is úgy tűnik, mintha le kéne futnod a maratont? A kutatások azt bizonyítják, hogy a napirendedet a tested belső órájának feltételeit követve kell beosztanod. Ehhez persze arra lesz szükséged, hogy megismerd, mit is üzen a szervezeted. Jegyezd fel, hogy melyek azok az időszakok, mikor az energiaszinted a padlón van, és természetesen azt is, mikor bármire képesnek érzed magad. A továbbiakban a produktívabb időszakokra próbáld meg időzíteni a bonyolultabb, "nemszeretem" feladatokat, hogy ezekkel már ne kelljen szenvedned, mikor egy tollat sincs erőd felemelni. Az emberek többsége délután egy és három között a leglassabb, de ez természetesen mindenkinél eltérő lehet.

2. Ülj fel, de komolyan!

A megfelelő testtartással nemcsak az egészségünknek és a gerincünknek teszünk egy szívességet hosszú távon, de a produktivitásunkat is felturbózhatjuk vele. Ahogy ülünk, befolyásolhatja a hatékonyságunkat, sőt, még a hangulatunkat is. Akik otthonról dolgoznak, gyakran esnek abba a hibába, hogy a kényelmesnek ítélt fekvő, vagy félig fekvő pozícióban tolják le a munkanapot, pedig ezzel csak saját magukat hátráltatják. Figyelj rá, hogy milyen pózban vágsz neki a munkának!

A folytatást megtekintheti a nuus.hu-n

2017. július 17., 08:58 forrás: nuus.hu

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...