Életmód

2017.01.30. 13:10

Új kihívások előtt a torna klub tagjai

Tornyiszentmiklós – Hetedik éve működik a település a torna klubja, melynek hölgy tagjai évek óta lelkesen vesznek részt a foglalkozásokon.

Korosa Titanilla

Helyi kezdeményezésre alakult a tornyiszentmiklósi és környékbeli lányok és asszonyok csapata, mely mára már 20 főt számlál. A művelődési házban hetente két alkalommal gyűlnek össze, a jó hangulatú tréningeken a mozgás mellett jó barátságok is kialakultak ez idő alatt.

A torna klub tagjai, középen Török Károlyné, a csapat trénere

Az edzések során változatos gyakorlatokkal formálják alakjukat, például kipróbálták a boksz mozdulatait átvevő tornát, illetve  az  erősítő és  kardio edzéseket is.  Idén újabb kihívást tűztek ki maguk elé, az új évben mérésekkel is alátámasztanák fejlődésüket, hogy a torna eredménye ne csak látszatra legyen megítélhető, hanem kézzel foghatóvá is váljon.

A résztvevők érzik az edzés jótékony hatását, mint mondták: jobb a hangulatuk, kevesebbszer betegednek meg, illetve az izomerősítés mellett néhányan fogytak is. Persze a súlycsökkenéshez megfelelő táplálkozás is szükséges, ezzel kapcsolatban is ad hasznos tanácsokat az edzéseket levezénylő Török Károlyné, aki folyamatosan képzi magát, legutóbb  senior tréner „diplomát” szerzett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!