• cikk kép
  NB III.: Ötödik az Andráshida

  Zalaegerszeg - A labdarúgó NB III sűrű élbolyában az 5. helyre csúszott vissza az éllovas otthonában vereséget (3-1) szenvedett Tarr Sprint-Andráshida.

 • cikk kép
  Megyei I.: most már 11 ponttal vezet a Hévíz

  A megyei labdarúgó-bajnokság I. osztály hét végi fordulójában minimális különbséggel, de nyert a Hévíz, míg az üldöző Gellénháza Szepetneken kikapott 2–1-re, így már 11 pont a listavezető előnye.

 • cikk kép
  Az MTK skalpja

  Zalaegerszeg -– A labdarúgó NB I 24. fordulójában az MTK megtörte a listavezető DVSC 15 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatát.

 • cikk kép

  A meccs döntetlennel zárult, de a közönség nyert

  Sportbaráti rangadó

  Felsőrajk -– A felújított és fedett lelátóval kibővített sportöltözőt ünnepelték vasárnap a kistelepülésen, ahol a helyi, s dobronaki iskolások mellett, a ZTE NB II-es női focicsapata mérkőzött meg a megye közéleti válogatottjával.

 • cikk kép
  Csákvár-Andráshida: magabiztos hazai győzelem

  Az NB III-as labdarúgó bajnokság nyugati csoportjának listavezetője magabiztosan nyert a tabellán harmadik, de szintén az NB II-t célba vevő Andráshida ellen.

 • cikk kép
  A ZTE FC első tavaszi sikere

  Újabb hazai mérkőzés előtt állt a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata, amely szombaton a kiesés elől menekülő Ceglédet fogadta. A zalaiak megtörték rossz szériájukat és győztek, megszerezve ezzel első tavaszi sikerüket is.

 • cikk kép
  Majdnem hibátlan az akadémisták mérlege

  Zalaegerszeg – Az utánpótlásban a ZTE Akadémia U21-es és U17-es bajnokságban részt vevő csapatai léptek pályára a héten és hat meccsből ötöt meg is nyertek, egyedül a pénteki napon az U16-os együttes szenvedett vereséget a Veszprémtől.

 • cikk kép
  A megyei II. osztály U19-es eredményei

  Zala megye - A 21. fordulót rendezték a megyei másodosztály utánpótlás bajnokságában a hét végén.

 • cikk kép

  Összesen 37-szer zördültek meg a hálók a hét végi fordulóban

  Megyei U21: Vereséget szenvedett az éllovas

  Zala megye - A tabella negyedik helyén álló Pókaszepetk nyolc, a második Letenye hét góllal terhelte meg az ellenfél kapuját. Az előbbieknél Horváth Márk, az utóbbiaknál Szente Dávid 4-4 találattal vette ki a részét a sikerből.

 • cikk kép
  Csákvár-Andráshida: Villany-fényes rangadó

  Zalaegerszeg - A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában rangadó vár a Tarr Sprint Andráshida együttesére. A tabellán harmadik zalaiak szombaton (19.00) az éllovas Csákvár vendégei lesznek.

 • cikk kép

  A ZTE FC a Cegléd ellen már nem akar hibázni

  Lendvai: nyerni kell!

  Zalaegerszeg - A labdarúgó NB II-ben a múlt hetihez hasonlóan a ZTE FC ismét hazai pályán lép pályára, azonban remélik, hogy ezúttal más eredményt hoz számukra az újabb forduló. A zalaiak szombaton 18 órától a Ceglédet fogadják.

 • cikk kép
  Real-Bayern és Atlético-Chelsea elődöntő a Bajnokok Ligájában

  Kezdjük a lényeggel: a labdarúgó Bajnokok Ligájában Real Madrid–Bayern München és Atlético Madrid–Chelsea párharcot rendeznek a döntőbe kerülésért, az Európa Ligában Sevilla–Valencia, valamint Benfica–Juventus párharcok következnek.

Magazinok