• cikk kép
  Továbbra is a Vasas vezeti az NB I-et

  Zalaegerszeg - A labdarúgó NB I-ben a 7. fordulót rendezték vasárnap. Az éllovas Vasas ugyan pontokat vesztett, de maradt az élen, mert az FTC is döntetlennel zárt.

 • cikk kép
  ZTE FC: gól nem volt, de van pont

  Gyula - A labdarúgó NB II 5. fordulójában a ZTE FC együttese Gyulára látogatott, a Szeged 2011 otthonába. A mérkőzésen nem született gól, így az egerszegiek ponttal tértek haza.

 • cikk kép
  Szappanos lezárná a sorozatot

  Az ünnep miatt vasárnap rendezik a honi labdarúgó-bajnokság összes osztályában az éppen soros fordulót, így ezúttal szó szerint igaz: nagyüzem lesz a futballpályákon. A ZTE FC Gyulára látogat az NB II 5. fordulójában, és Szappanos Péter kapus bízik a sikeres túrában.

 • cikk kép
  Foci - A ZTE FC idegenben, az NB III-asok újra itthon

  Zalaegerszeg - Az ünnepi hétvégén igazából a labdarúgó-bajnokságokra korlátozódik a zalai sportélet is. Az NB II-es ZTE FC vasárnap a Szeged 2011 vendége lesz, az NB III-ban a Tarr Andráshida és a Hévíz újra hazai pályán szerepelhet.

 • cikk kép
  A hétvége sportműsora

  Foci és sakk - Zala megye hétvégi sportkínálata.

 • cikk kép
  Megyei III.: A Türje és a Csatár is fordított

  Zalaegerszeg - A hét végén a megyei labdarúgó III. osztály Keleti- és Közép-csoportjában is elkezdődött a szezon. Keleten az Óhíd magabiztos győzelemmel kezdett a Zalakaros ellen, idegenben tudott nyerni az újonc Gyenesdiás II.

 • cikk kép
  Megyei III.: Szünet után fordított a Lakhegy

  Zalaegerszeg - A megyei labdarúgó III. osztályban is elrajtolt a 2016/2017-es szezon a hét végén. Nyugaton csak a Pórszombat tudott pontot szerezni vendégként.

 • cikk kép

  Szakálynak „könnyű” dolga volt: megmondták, hogy gólt lő

  A ZTE FC jól teljesített, s ebből meríthet erőt a folytatásra

  Zalaegerszeg - Hozta a kötelezőt a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata vasárnap az újonc Dorog ellen, mert azért valljuk meg, nagy meglepetés lett volna, amennyiben a vendégek meglepik az egerszegieket. A vége 3-1 a ZTE-nek, amely hét pontot gyűjtött a múlt héten.

 • cikk kép
  Megyei II.: Rangadót nyert a Pölöske Pákán

  Zalaegerszeg - A hét végén megkezdődtek a 2016/2017-es szezon küzdelmei a megyei labdarúgó II. osztályban is. Északon a Böde rangadót nyert a Zalaszentmihály ellen, míg a Zalaszentgyörgy és a Sármellék mérkőzése hatgólos döntetlennel zárult. Délen a tavalyi ezüstérmes Pölöske idegenben nyert a legutóbbi szezon bronzérmese, a Páka ellen.

 • cikk kép

  ZTE FC: Magabiztos hazai siker az újonc ellen

  Zalaegerszeg - Vasárnap a labdarúgó NB II 4. fordulójában a ZTE FC együttese újra hazai pályán lépett pályára, amikor a Dorog volt a vendége. Az egerszegiek sima győzelmet arattak.

 • cikk kép
  Ezúttal nem sikerült a pontszerzés a zalai csapatoknak

  Felcsút/Győr - A labdarúgó NB III Nyugati-csoport 2. fordulójában pont nélkül maradtak a zalai csapatok.

 • cikk kép
  II. osztály: eredmények

  A hét végén elrajtolt a megyei labdarúgó II. osztály 2016/2017-es szezonja is. Északon pályaavatóval egybekötött rangadón nyert a Böde.

 • cikk kép
  Megyei I - Az újonc Türje sikerrel kezdte a szezont, a Szepetnek hat góllal nyert otthon

  A hét végén elrajtolt a megyei labdarúgó-bajnokság I. osztályának 2016/2017-es szezonja.

 • cikk kép
  A kapitány örül, ha hívják - A futsalválogatottat irányító Sito Rivera a Göcsej SK edzésén

  Illusztris vendéget fogadott a Göcsej SK férfi NB I-es futsalcsapata, ugyanis Sito Rivera, a magyar futsalválogatott szövetségi kapitánya érkezett Zalaegerszegre. A megyeszékhelyi futsalosoknak a spanyol szakember a Kölcsey Ferenc Gimnázium tornatermében vezényelt edzést.

 • cikk kép
  Csesztregen nyert a Lenti TE csapata

  A megyei bajnokság beindulásával immár minden szinten megkezdődött a 2016-2017. évi futballszezon, ami alól Zala sem kivétel.

 • cikk kép
  NB III: Győrben az Andráshida, Felcsúton a Hévíz

  Zalaegerszeg/Hévíz - A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a 2. fordulót rendezik és mindkét zalai együttes idegenben szerepel.

 • cikk kép
  Kostorják Zsolt fájó szívvel, de elköszön

  Zalaegerszeg - Váratlanul változás történt a ZTE FC-Angels női labdarúgó csapatánál, ugyanis Kostorják Zsolt vezetőedző távozik az együttestől, aki a Mosonmagyaróvár NB II-es (férfi) csapatánál kapott új feladatot.

 • cikk kép
  Szombaton rangadó Csesztregen

  Csesztreg/Lenti - A hét végén kezdődő megyei labdarúgó-bajnokság első osztályának küzdelmeiben egyből szomszédvári rangadót láthatnak a nézők, Csesztregen a Lenti TE vendégeskedik szombaton 17.30-tól.

 • cikk kép
  A jó példa adott a ZTE FC labdarúgói számára

  Zalaegerszeg - Két hete kezdődött, ám a labdarúgó NB II-ben már a 4. forduló következik, melyben vasárnap 19 órától a ZTE FC az egyik újoncot, a Dorogot fogadja. Csató Sándor vezetőedző szerint azt a formát kell nyújtaniuk, amit egy hete itthon és szerdán, Nyíregyházán is mutattak.

 • cikk kép
  Két hasonló képességű csapat

  Veszprém - A harmadosztályú labdarúgó-bajnokság második fordulójában idegenben, a Diósd vendégeként lép pályára az újonc VLS Veszprém gárdája. A mérkőzést szombaton 17.30 órai kezdettel rendezik.

Magazinok