ZTE FC

 • cikk kép
  Egy góllal jobb volt a Puskás FC a ZTE ellen

  A labdarúgó NB II 30. fordulóját rendezték vasárnap. A ZTE FC az éllovas Puskás Akadámia FC-t látta vendégül.

 • cikk kép
  Szép gólok a hajrában, a Hévíz nyerte a zalai rangadót

  Szombaton a labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában zalai rangadót rendeztek Hévízen. A Hévíz a kiesés elkerüléséért harcol, de még az Andráshida sem lehet nyugodt. Végül a két megyei rivális csatáját a hajrában esett szép gólokkal a Hévíz nyerte.

 • cikk kép
  NB III: szombat délután zalai rangadó jön

  Andráshida/Hévíz - Szombaton 16.30-tól rendezik meg a labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a zalai derbit: a Hévíz SK a Tarr Andráshidát fogadja. Olyan helyzet állt elő, amikor mindkét csapatnak élet-halál kérdése minden egyes pont.

 • cikk kép
  A megyei I. osztályban a két bajnokesélyes, a Csács-NSE és a Nagykanizsa csap össze egymással

  Nagykanizsa/Zalaegerszeg - A labdarúgó megyei I. osztályban a tavasz és talán a bajnokság mérkőzése következik. Vasárnap a bajnoki címért immár különversenyt vívó Kaposi International Transport Csács-NSE és a Nagykanizsa egymás ellen mérkőzik meg 16 órától Nemesapátiban.

 • cikk kép
  A bajnokesélyest fogadja a ZTE FC

  Zalaegerszeg - Az eddigi legnehezebb ellenféllel találkozik a labdarúgó NB II-ben a ZTE FC csapata, amely vasárnap (18.00) a listavezető és sokak által már bajnoknak is tekintett Puskás Akadémia FC-t fogadja.

 • cikk kép
  Három klub kapott pénzbüntetést

  Gyirmót FC Győr-Videoton FC mérkőzés után egy kétmeccses eltiltás vár az egyik játékosra.

 • cikk kép
  MEGYEI III - A Közép-csoportban a Söjtör nyerte az alsóházi rangadót Bödén

  Zalaegerszeg - A hét végén a 22. fordulóval folytatódtak a megyei labdarúgó III. osztály Keleti- és Közép-csoportjának küzdelmei.

 • cikk kép
  A ZTE FC 3-1-re kapott ki Szolnokon...

  A labdarúgó NB II 29. fordulójában szerdán a ZTE FC a szolnoki MÁV FC vendége volt. Az egerszegiek az első félidőben még biztatóan futballoztak, de a második játékrészben a hazaiak eredményesebben játszottak és 3-1-re nyertek.

 • cikk kép
  Nyerni kellene már - A ZTE FC szerdán Szolnokon lép pályára

  Zalaegerszeg - Hétközi fordulóval folytatódik a labdarúgó NB II sorozata és a 29. forduló keretében szerdán (16.30) a ZTE FC a Szolnoki MÁV FC vendége lesz. Csató Sándor együttese nagyon szeretné már megszerezni az első tavaszi idegenbeli sikerét.

 • cikk kép
  Megyei III: A Kávás legyőzte az Alibánfát

  Zalaegerszeg - A hét végén újabb fordulót rendeztek a megyei labdarúgó III. osztály Északi-, Déli- és Nyugati-csoportjában.

 • cikk kép
  Kilencen voltak - kikaptak a zalai focisták az NB II-ben

  Zalaegerszeg - Az NB II-es női labdarúgó bajnokágban a ZTE FC létszámhiányosan volt kénytelen kiállni az SC Sopron vendégeként, így pedig nem sok esélye lehetett akár csak a pontszerzésre sem.

 • cikk kép
  MEGYEI II - Növelte előnyét délen a Gelse

  Zalaegerszeg - A hét végén a 20. fordulóval folytatódtak a megyei labdarúgó II. osztály 2016/2017-es szezonjának küzdelmei.

 • cikk kép
  ZTE - Babati utólag tudta értékelni az első gólját

  Zalaegerszeg - A ZTE FC labdarúgócsapata egy pontot megmentett vasárnap a Soroksár ellen, de ha a mérkőzés egészét nézzük, akkor akár az is megállapítható lenne, hogy két pontot megint veszített... Minden csak megközelítés kérdése, és mindkét csapat elmondhatja magáról: egy már megnyert meccset adott döntetlenre (2-2).

 • cikk kép
  Megyei I: Először nyert idén a Gyenesdiás

  Zalaegerszeg - A hét végén a 22. fordulót rendezték a megyei labdarúgó I. osztályban. Két idegenbeli siker mellett két döntetlen és három hazai győzelem a játéknap mérlege.

 • cikk kép
  NB III: Először nyert tavasszal a Hida

  Andráshida/Kaposvár - A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában megszerezte első tavaszi győzelmét a Tarr Andráshida. A Hévíz emberhátrányban nagyon értékes pontot mentett Kaposváron.

 • cikk kép
  Babati mentett pontot a ZTE FC-nek

  Zalaegerszeg – Vasárnap kora délután a ZTE FC a labdarúgó NB II 28. fordulójában a második helyezett Soroksárt fogadta. A ZTE FC az első félidőben jobban futballozott, vezetett, de a második félidőre szétesett, fordított a Soroksár és Babati büntetője kellett a zalaiaknak a pontmentéshez.

 • cikk kép
  NB III: győzött az Andráshida, bravúros hévízi pontszerzés

  A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában mindkét zalai csapat szombaton lépett pályára. A Tarr Andráshida hazai környezetben tavaszi első sikerét könyvelte el, a Hévíz SK pontszerzése Kaposváron most bravúrral ért fel.

 • cikk kép
  Fordulatra várnak az NB III-ban

  Andráshida/Hévíz - A labdarúgó NB III-ban egy hónap "távollét" után tér haza a Tarr Andráshida, a Hévíz pedig Kaposvárra látogat.

 • cikk kép
  Sikeréhes ellenfél jön a ZTE-hez

  Zalaegerszeg - Visszatér a ZTE Arénába a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapata, amely vasárnap 13 órától a feljutásra immár végleg bejelentkezett Soroksárt fogadja.

 • cikk kép
  A lányok nem spóroltak a gólokkal

  Zalaegerszeg - Megkezdődött a megyei I. osztályú (csökkentett pályás) női labdarúgó-bajnokságban is a tavaszi idény. Nem mondhatni, hogy a lányok spóroltak volna a gólokkal. Az "egyéni csúcs" a zalaapáti Molnár Nikoletté: egymaga 12-szer volt eredményes, amit a novaiak bántak...

Részletes műsorMűsorok betöltése...