• cikk kép
  Balatonfüreden a ZTE FC

  Zalaegerszeg - A ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata szerdán 17 órától Balatonfüreden játszik újabb edzőmérkőzést, még Szappanos Péter nélkül.

 • cikk kép
  Téli Kupa: az utolsó tíz percben fordítani tudott a Páterdomb

  Nagykanizsa, Zalaegerszeg - A hét végén az első fordulóval kezdetét vette az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága által szervezett Téli Kupa műfüves labdarúgó bajnokság.

 • cikk kép
  Ázsia Kupa: Irak-Irán csata lesz

  Magyar idő szerint kedden délelőtt zárult a csoportkör az Ausztráliában zajló labdarúgó Ázsia Kupán.

 • cikk kép
  Annyi „fix”, hogy nagy volt az öröm

  Nagykanizsa - Egy ideig biztosan beszélni fognak még a nézők és talán a résztvevők is a IV. Szabadics Kanizsa Kupa teremlabdarúgó torna küzdelmeiről. És itt ne a szombati egyik csoportmeccs utáni sportszerűtlen jelenetekre gondoljunk, sokkal inkább arra, hogy új győztest jegyezhettünk - legalább egy esztendeig, a Fix Bomba „személyében”.

 • cikk kép
  Másodszor is a Hida

  Zalaegerszeg - Második alkalommal rendezték meg Zalaegerszegen a Komplexvill Kupa U14-es korosztályú teremlabdarúgó tornát.

 • cikk kép
  A Fix Bomba nyerte a IV. Szabadics Kanizsa Kupát

  Nagykanizsa - A péntektől vasárnapig tartó IV. Szabadics Kanizsa Kupa teremfoci tornáról az első és legfontosabb híre, hogy véget ért az RMP-Földi együttesének két esztendős regnálása, hiszen a kupa elődöntőjében a szintén kanizsai Fix Bomba legyőzte, amely innentől már meg sem állt a végső győzelemig.

 • cikk kép
  96 millió Dárdaiért

  A Magyar Labdarúgó Szövetség valóban fizet a Hertha BSC-nek azért, hogy utánpótlás koordinátora, Dárdai Pál a válogatott élén maradhatott.

 • cikk kép
  Potyogtak a gólok a műfüves bajnokság nyitányán

  Nagykanizsa, Zalaegerszeg - A hét végén megkezdődött az MLSZ Zala Megyei Igazgatósága által szervezett Téli Kupa műfüves bajnokság. A küzdelmek február közepéig tartanak, a mérkőzéseket Nagykanizsán és Zalaegerszegen rendezik.

 • cikk kép
  Jól jönne itt is egy (kis)csapat

  Lassan „éledezik” a magyar futball, hiszen a héten már az élvonalbeli klubok is megkezdték felkészülésüket a tavaszra.

 • cikk kép
  A Göcsej SK győzelmével ért véget a 24 órás teremfoci

  Zalaegerszeg - Egy teljes napig zajlottak a küzdelmei a VI. Szív Szerszámsziget 24 órás Teremlabdarúgó Tornának, így szombat estére már láttunk kissé elcsigázott arcokat is, főleg a szervezők részéről.

 • cikk kép
  IV. Szabadics Kanizsa Kupa teremfoci torna: Izgalmakban nem lesz hiány

  Pénteken kezdődött és a vasárnapi helyosztókkal egészen este hat óráig tart a IV. Szabadics Kanizsa Kupa teremfoci torna programja a Zsigmondy-csarnokban. Bár a történések java még hátra van, a kupa eddig is szolgáltatott számos érdekességet, illetve sajnálatos dolgot is.

 • cikk kép
  Eltört Szappanos Péter orra az edzésen

  Zalaegerszeg - Szombaton nem jutott ellenfél a ZTE FC labdarúgó csapatának, pontosabban nem is nagyon erőltették a zalaik ezt, így egymás közötti játékot iktattak a programba, de Szappanos Péter kapus végül a kórházban kötött ki.

 • cikk kép
  ZTE FC: vereség, de nem volt ekkora különbség

  Szerdán a szlovéniai Lendván lejátszotta első téli felkészülési mérkőzését a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapata, amely az ősszel még a Bajnokok Ligája csoporttalálkozóin szerepelt NK Mariborral mérkőzött meg. Az egerszegiek ugyan kikaptak, de a csapat játéka nem okozott csalódást.

 • cikk kép
  Idegenbeli győzelemmel kezdte az évet a Göcsej SK

  Zalaegerszeg - Még Balikó kapus is gólt szerzett a Göcsej SK NB II-es futsal csapatának idei első bajnoki mérkőzésén, melyen a Nyugati-csoportban élen álló egerszegi alakulat továbbra is listavezető.

 • cikk kép
  Hét végén kezdődik a műfüves bajnokság

  Zalaegerszeg - A hét végén veszi kezdetét a Téli Kupa elnevezésű műfüves labdarúgótorna. A csapatokat három csoportra osztották, a mérkőzésekre Zalaegerszegen és Nagykanizsán kerül sor öt héten keresztül.

 • cikk kép
  Változások a Letenye SE vezetésében

  Zalaegerszeg – Váradi László elnök mandátuma lejárt, ezért szükséges volt a tisztújítás, amelyen az elnök nem kívánt indulni.

 • cikk kép
  Megyei foci: A Lenti várja az élről a tavaszi folytatást

  Zalaegerszeg - A Lenti egypontos előnyből várhatja a tavaszi folytatást a megyei labdarúgó-bajnokság I. osztályában. Az őszi szezonról és a tavaszi tervekről is kérdeztük a csapat vezetését.

 • cikk kép
  Buzánszky Jenő halála - Dombóvár saját halottjának tekinti a világhírű labdarúgót

  Erről a dombóvári képviselő-testület a keddi rendkívüli ülésén határozott - közölte a város önkormányzata az MTI-vel.

 • cikk kép

  Pénteken újra 24 órás focitorna

  A VI. Szív Szerszámsziget Kupa szervezői emlékeznek és jótékonykodnak is

  Zalaegerszeg -– Pénteken 20 órakor indul útjára a labda az egerszegi Városi Sportcsarnokban, ahol a VI. Szív Szerszámsziget 24 órás Teremlabdarúgó Torna küzdelmei kezdődnek. Az évek során hagyományossá vált vetélkedésen az elhunyt magyar sportolókra is emlékeznek.

 • cikk kép
  Maribor–ZTE FC: Az egerszegieknél próbajátékosok is lesznek a BL-résztvevő ellen

  Zalaegerszeg – A ZTE FC labdarúgócsapata szerdán az első felkészülési mérkőzésére készül, méghozzá a szomszédos Lendván, ahol 15.30-tól az ősszel a Bajnokok Ligája csoportkörében szerepelt NK Mariborral méri össze erejét.

Magazinok