• cikk kép
  Válogatott Egerszegről

  Zalaegerszeg - A ZTE FC U16-os korosztályú játékosa, Horváth Marcell is meghívót kapott a válogatottba.

 • cikk kép
  ZTE FC: Szerdán horvát ellenfél

  Zalaegerszeg - Újabb felkészülési mérkőzés vár a ZTE FC NB II-es labdarúgócsapatára, amely szerdán 17 órától a horvát Medimurje Cakovec (Csáktornya) együttesével találkozik.

 • cikk kép

  A ZTE FC augusztus 7-én Utazik Újbudára az MK első fordulójában

  ZTE FC: Profi szerződés három fiatalnak

  Zalaegerszeg - A ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata hétfőn három saját nevelésű játékosával is profi szerződést kötött.

 • cikk kép
  Megerősödve készül az új szezonra a Göcsej SK futsal csapata

  Zalaegerszeg - Július közepétől edzésbe állt a zalaegerszegi Göcsej SK futsal csapata, amely az első NB II-es szezonját tudhatja maga mögött. Mindezt tanulóévnek is szánták, s kellő tapasztalattal és megerősített kerettel kezdték el a felkészülést a 2014/2015 bajnoki szezonra.

 • cikk kép
  Csütörtökön játszik a ZTE a Magyar Kupában

  Zala megye - A Magyar Labdarúgó Szövetség hétfőn elkészítette a labdarúgó Magyar Kupa 1. fordulójának pontos menetrendjét. A Hévíz augusztus 13-án fogadja a Ferencvárost.

 • cikk kép

  Térségi tornának indult, ám több lett annál

  Tizenhetedszer rúgták a bőrt a kupa résztvevői

  Várfölde - Pusztamagyaród csapata nyerte a szombaton megrendezett XVII. Válicka Kupa labdarúgó tornát.

 • cikk kép
  Bagonya emléktorna Bárszentmihályfán

  Négy együttes, a Mumor SE, a lentikápolnai Lenti TSZ SE, a Pórszombat és Bárszentmihályfa részvételével rendezték meg a Bagonya Kupa labdarúgó emléktornát a bárszentmihályfai városrész pályáján szombaton.

 • cikk kép
  Móricz Kupa: Potyognak a találatok

  Az előző hétvége után szombaton folytatódtak a kiskanizsai városrész kispályás foci tornájának, a 41. Móricz Kupának a küzdelmei. A műfüves pályán rendezett utcák, terek bajnokságán egyre élesebb a csata, már a felnőttek középdöntőjének mezőnye alakul a meccseken.

 • cikk kép
  Három szolnoki gól a ZTE FC-nek

  Ausztriai edzőtáborából visszatérve, szombaton délelőtt már mérkőzésre készülődött ismét a ZTE FC NB II-es labdarúgó csapata, amely „osztálytársával”, a szintén második ligás Szolnokkal játszott felkészülési találkozót a ZTE-stadionban.

 • cikk kép
  A ZTE stadionra szánt 1 milliárd nincs veszélyben

  Zalaegerszeg – Péntek reggeli rádióinterjújában a kormányfő indokolt óvintézkedésnek nevezte a kormányzati kiadásokat érintő 110 milliárd forintos zárolást.

 • cikk kép

  A ZTE FC szombaton a Szolnokkal meccsel

  Előrehozott ''„nyitány”''

  Murau/Zalaegerszeg - Pénteken egy délelőtti edzés és az azt követő ebéd szerepelt még a ZTE FC labdarúgócsapatának programjában az ausztriai edzőtáborban, s persze a hazaúttal együtt. A zalaiak szombaton 10 órától itthon játszanak felkészülési találkozót a Szolnokkal.

 • cikk kép
  Békéscsabán kezd a ZTE FC

  Pénteken elkészítették a az MLSZ-ben az NB II 2014-2015. évi sorozatának őszi sorsolását, ám a napra és órára pontos menetrend két héten belül készül el.

Magazinok