• cikk kép
  Megyei III.: Kilenc gól és három piros lap Bagolán

  Zala megye - A megyei labdarúgó III. osztályban újabb fordulót rendeztek a hét végén. Északon nyert a Kávás és már csak négy pont a hátránya a döntetlent játszó éllovassal szemben, délen a Bagola, míg keleten a Rezi nyerte a dobogósok csatáját. Nyugaton a Zalatárnok legyőzte a harmadik Pórszombatot és már csak két pontra vannak a dobogótól. Magabiztos nagylengyeli siker a Közép-csoportban, szoros meccsen maradt alul a Csonkahegyhát.

 • cikk kép
  Küzdelmes zalai rangadó zajlott le a női labdarúgó NB II-ben

  Zalaegerszeg - A női labdarúgó bajnokság másod osztályában zalai rangadót rendeztek az elmúlt hétvégén. A találkozón a házigazda egerszegiek, ha nehezen is, de érvényesítették a papírformát a kanizsaiak ellen.

 • cikk kép

  Hibátlanul a rájátszásban

  Tíz gólt rúgott idegenben a Göcsej SK NB II-es futsalcsapata

  Zalaegerszeg - A futsal NB II 13-18. helyéért zajló rájátszásában ötödik mérkőzését is megnyerte a Göcsej SK csapata.

 • cikk kép
  Tanque: három meccs eltiltás

  Zalaegerszeg - Az MLSZ fegyelmi bizottsága három mérkőzésre eltiltotta a ZTE FC brazil labdarúgóját, Tanque-ot, akit a szombati, Cegléd elleni NB II-es bajnokin állítottak ki.

 • cikk kép
  Tovább növelte előnyét az éllovas Gutorfölde

  A hét végén a 11. fordulót rendezték a megyei csökkentett pályaméretű női labdarúgó-bajnokságban. Rangadót nyert a listavezető a második helyezett Zalaapáti ellen, míg a harmadik Police-Ola a Nagykanizsától szenvedett vereséget.

 • cikk kép
  Bundabotrány - Tagadta bűnösségét K. Zoltán az újabb bundaügy első tárgyalásán

  Tagadta bűnösségét K. Zoltán és L. Mátyás első-, illetve másodrendű vádlott a kedden megkezdődött újabb bundaügy első tárgyalásán a Fővárosi Törvényszéken.

 • cikk kép
  Megyei II.: Hazai pályán kapott ki az éllovas Délen

  Zala megye - A megyei labdarúgó II. osztály Déli-csoportjának 22. fordulójában hazai pályán kapott ki a listavezető Gutorfölde a Páka ellen, így már csak négy pont az előnye a Zalakomárral szemben.

 • cikk kép
  A ZTE a Cegléd ellen értékesítette lehetőségeit

  Zalaegerszeg - Láthatóan megkönnyebbültek a ZTE FC-nél a szombati győztes találkozó után, hiszen a labdarúgó NB II tavaszi sorozatában most először tudott nyerni a csapat.

 • cikk kép
  NB III.: Ötödik az Andráshida

  Zalaegerszeg - A labdarúgó NB III sűrű élbolyában az 5. helyre csúszott vissza az éllovas otthonában vereséget (3-1) szenvedett Tarr Sprint-Andráshida.

 • cikk kép
  Megyei I.: most már 11 ponttal vezet a Hévíz

  A megyei labdarúgó-bajnokság I. osztály hét végi fordulójában minimális különbséggel, de nyert a Hévíz, míg az üldöző Gellénháza Szepetneken kikapott 2–1-re, így már 11 pont a listavezető előnye.

 • cikk kép
  Az MTK skalpja

  Zalaegerszeg -– A labdarúgó NB I 24. fordulójában az MTK megtörte a listavezető DVSC 15 mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozatát.

 • cikk kép

  A meccs döntetlennel zárult, de a közönség nyert

  Sportbaráti rangadó

  Felsőrajk -– A felújított és fedett lelátóval kibővített sportöltözőt ünnepelték vasárnap a kistelepülésen, ahol a helyi, s dobronaki iskolások mellett, a ZTE NB II-es női focicsapata mérkőzött meg a megye közéleti válogatottjával.

Magazinok