Foci

2013.10.11. 16:05

Megye I.: két derbi is jut most hétvégére

Zalaegerszeg - A labdarúgó megyei bajnokság I. osztályában szombatra és vasárnapra is jut egy-egy rangadó. Előbb a Femat-Csesztreg- Lenti TE találkozót rendezik, majd következik a Gellénháza- Zalaszentgrót derbi.

Kerkai Attila

Szombaton 14.30-kor rendezik a Csesztreg–Lenti TE összecsapást. A két szomszédvár találkozója mindig nagy érdeklődésre tart számot, s biztosak vagyunk benne, hogy ezúttal is így lesz. Ráadásul két élcsapat találkozik, hiszen a házigazdák jelenleg a tabellán a másodikok, de csak két ponttal előzik meg az ötödik lentieket. A két csapat tagjai, vezetői is jól ismerik egymást, vagyis ha van izgalmasnak tűnő mérkőzés a megyei bajnokságban, akkor ez mindenképpen annak számít.

Sebők József, a Lenti TE játékos-edzője is kulcsfigura lehet a csesztregi derbin. Fotó: Katona Tibor

Vasárnap (14.30) a harmadik helyezett Gellénháza a címvédő és legutóbbi pontvesztése miatt a negyedik helyre visszacsúszó Zalaszentgrótot fogadja. Vérbeli rangadó lehet tehát ez a találkozó is, a házigazda lendületben van, hiszen négy mérkőzést nyert meg zsinórban, a grótiak viszont utolsó három találkozójukon két döntetlent és egy vereséget könyveltek el. Továbbra is munkahelyi és tanulmányi elfoglaltságok miatt nem tud kiállni a Zalaszentgrót teljes csapattal, ami nagyban megnehezíti a dolgát. Viszont van annyira nagy küzdő is egyben, hogy a jó erőkből álló Gellénháza otthonában akár győzzön, ami persze fordítva is igaz: a házigazda is legalább annyira esélyes erre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!