Foci

2014.01.30. 14:15

Harmadosztályú győztes a felkészülési tornán

Zalaegerszeg - Felkészülési teremlabdarúgó-tornát rendeztek az andráshidai Öveges-iskolában, ahol nyolc, a megyei bajnokságokban szereplő együttes találkozott egymással.

Kerkai Attila

 

A mezőnyt a szervezők két csoportra osztották és az azonos helyezést elérők játszották a torna helyosztóit. Némileg meglepetést hozott, hogy az Andráshida II. megyei III-as bajnokságban szereplő együttese csoportgyőztesként, és megérdemelten jutott a döntőbe, ahol 3-2-re győzött a II. osztályú Zalaszentiván ellen. A 3. helyért lejátszott találkozón a Technoroll-Teskánd (I. osztály) 2-2-es végeredmény után büntetőkkel győzte le a Páterdombot (II. osztály). Rózsás Attila, a torna egyik szervezője úgy értékelt, hogy kemény, ámde sportszerű találkozókat játszottak a csapatok.

A végeredmény: 1. Andráshida II. (Szabó Zsolt, Molnár Norbert, Boda Tamás, Domokos Ádám, Vinkó Balázs, Varga Bence, Májer Tamás, Fábián Roland, Parrag Krisztián, Józsa Ernő), 2. Zalaszentiván, 3. Teskánd, 4. Páterdomb, 5. Botfa, 6. Nagykapornak, 7. Z. Becsali-Tungsram, 8. Zalatárnok.

Különdíjak. A legjobb kapus: Orbán Dániel (Páterdomb). Gólkirály: Olasz Tibor (Botfa) és Németh Alex (Páterdomb) 5-5 találat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!