Foci

2014.09.11. 16:45

Megyei I.: A listavezető a Zalalövőt fogadja

Az 5. fordulójához érkezik a hét végén a megyei labdarúgó I. osztály 2014/2015-ös szezonja.

Bozó Péter

Rangadóval indul az 5. forduló, az élen álló Lenti TE Sport 36 vendége 16 órától a Szerszámsziget-Zalalövő lesz. Legutóbbi öt találkozójukból kétszer, szoros mérkőzésen a listavezető nyert, míg három alkalommal nem bírtak egymással a felek. A lövőiek 2011-ben tudtak Lentiben nyerni. Nem lesz egyszerű ezt most sem véghezvinni, hiszen az éllovas előbb a Tótszentmártonnak lőtt 11, majd a Kiskanizsának 10 gólt, de ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a Zalalövő legutóbb szintén nagyarányú, 8 0-ás győzelmet aratott a Letenye ellen, várhatóan tehát küzdelmes, hajtós mérkőzésre számíthatnak azok, akik kilátogatnak a találkozóra.

A Szepetnek eddig gólt sem szerzett a bajnokságban, így a hét végén hazai pályán a Nagykanizsa ellen van min javítaniuk. A vendégek rajtja sem sikerült túl jól, a legutóbbi két találkozójukon a Gellénházától és a Csács-NSE-től is kikaptak, igaz, csak 2 -1-re.

Vasárnap is egy nagy rangadóra kerül sor, a Tarr Sprint Andráshida a tavalyi bajnok Hévíz együttesét fogadja. A hazaiak eddigi négy találkozójukat megnyerték és 21 rúgott gól mellett mindössze egyet kaptak, legutóbb Pókaszepetken nyertek 5- 0-ra. A vendégek nem kezdték olyan jól az évet, egy minimális gellénházai siker után kikaptak otthon az újonctól, de Szepetneken és a Teskánd ellen már magabiztos játékkal nyertek és üldözőbe vették az előttük állókat.

Az újonc Csács-NSE-re ismét nehéz feladat vár a hét végén, a tavalyi ezüstérmes Olajmunkás SE Gellénházát fogadják vasárnap. Ez is egy érdekes találkozónak ígérkezik, hiszen a hazaiak továbbra is veretlenek és a bajnokot is legyőzték, míg a vendégek kikaptak ugyan 1- 0-ra a címvédőtől, de egy jó mérkőzésen, az utolsó percekben kapott góllal.

A kiskanizsai Kálovics Ádám (kékben) próbálja blokkolni Nagy Bence lövését a múlt hét végi Kiskanizsa Lenti (2 10) találkozón (Fotó: Szakony Attila)

A Horváth-Méh Kiskanizsa a Tisza-Ép Sipos Pékség Zalaszentgrót ellen szeretné feledtetni a legutóbbi fordulóban elszenvedett 10 2-es vereséget, míg a grótiak a negyedik játéknapon megszerezték első győzelmüket a Tótszentmárton elleni 2 -0-ás sikerrel és szeretnének újra három ponttal gazdagodni.

A Femat Csesztreg is veretlen még a bajnokságban, ezt a sorozatot szeretnék folytatni a hét végén a Lets Do It Technoroll Teskánd vendégeként, akik hazai pályán még nem szenvedtek vereséget az idei bajnokságban, a Kiskanizsát legyőzték, a Pókaszepetkkel pedig döntetlenre végeztek.

A Semjénháza a Műszer Automatika Tótszentmártont fogadja. A két együttes hasonló mérleggel áll a tabellán, egy győzelem mellett három vereséget szenvedtek el. A hét vége utolsó mérkőzésén a Tóth-Hús Pókaszepetk pedig a Letenyéhez látogat és mind a két csapat a múlt heti súlyos kudarcot szeretné feledtetni, a hazaiak Zalalövőn 8- 0-ra, a vendégek otthon az Andráshidától 5- 0-ra kaptak ki.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!