Foci

2015.07.26. 15:17

Csács-NSE - Hajdújárás FK Vinogradar: jó hangulatú összecsapás

Nemesapáti - Vendégeket várt a Csács-NSE megyei I. osztályban szereplő labdarúgó csapata szombatra, akik meg is érkeztek és egy jó hangulatú összecsapásban lehetett részük.

Kerkai Attila

A Csács-NSE két játékosa révén vették fel a kapcsolatot a délvidéki Hajdújárás FK Vinogradar nevű együttesével, amely szombaton barátságos találkozón látogatott Nemesapátiba. Aztán mintha minden összeesküdött volna, a vendégeket szállító egyik autó meghibásodott, majd az esti vihar okozott gondot, de végül egy órás csúszással megrendezték a találkozót, s minden úgy lett, ahogy azt eltervezték. A mérkőzést a Csács-NSE nyerte 2-1-re, az esti közös vacsora pedig már a barátkozásé volt. Nyelvi problémák nem igen adódtak, a zömében magyar ajkú vendégekkel, s mint megtudtuk, a találkozásnak biztos, hogy lesz folytatása. Lukács Péter, a Csács-NSE alelnöke azt is elmondta: törekednek arra, hogy a szomszédos országok magyar lakta területeinek csapatai közül mind többel találkozzanak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!