Foci

2015.11.22. 16:51

A jobb helyzet kihasználás döntött

Az őszi idény utolsó fordulóját rendezték a labdarúgó NB III-ban. A Tarr Andráshida hazai pályán kapott ki a jobb képességű Videoton II. csapatától.

Zalai Hírlap Sport

Tarr Andráshida - Videoton II. 0-2 (0-0)

Zalaegerszeg, 150 néző. Jv.: Juhász.

Andráshida: Horváth M. - Horváth T., Török (Kalamár), Major, Pesti (Baráth) - Mavolo, Polareczki, Balla, Pajor (Varga), Szegleti – Tóth L. Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Bognár, Paudits.

A második helyezett vendégek ellen lendületesen kezdett a hazai csapat. A mérkőzés elején két hazai helyzet jelezte, hogy a házigazdák szeretnék győzelemmel zárni az őszi idényt. Lassan felvette a mérkőzés ritmusát a fehérvári csapat. Két kihagyott helyzetük jelezte, hogy nyerni szeretnének. A vendégek enyhe mezőny fölény harcoltak ki, a zalaiak jól védekeztek. Mezőnyjátékkal múlatták a csapatok az időt. Hazai oldalon mindössze a gyors Tóth L. tartózkodott elöl. A hazaiak gólgyárosát a társak nem nagyon tudták helyzetbe hozni. Fordulás után nagyobb sebességre kapcsolt a Vidi, és a játékrész elején két gyors gólt szerezve eldöntötték a mérkőzést. Kitámadtak a házigazdák, öt perc alatt két nagy helyzetben hibáztak. Megjegyezte egy hazai drukker: nagyobb koncentrációval egyenlíthettek volna. A ha viszont nem játszik a sportban. A vendégek két gólos vezetésük birtokában a védekezésre helyezték a hangsúlyt. Egy-egy gyors kontra végén helyzetbe kerülte, amelyet kihagytak.


Az őszi idény záróján a jobb erőkből álló vendégek jobban használták ki helyzeteiket, értékes 3 pontot szereztek. Az Andráshida őszi teljesítményére sem lehet panasz. A zalaiak ötven százalékos teljesítménnyel a középmezőnyben zártak, amely megfelel az elvárásoknak.

Dobos Sándor: - Az őszi szezon során több mérkőzésen nem volt szerencsénk, ma sem. Az egyik bajnokaspiráns ellen becsülettel helytálltunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!