Foci

2015.08.27. 14:05

A Letenye látogat Csesztregre, a bajnokesélyes Hévíz a Lenti TE-t fogadja

Zalaegerszeg - A hét végén a harmadik játéknappal folytatódnak a megyei labdarúgó I. osztály küzdelmei. Két forduló után már csak a Femat Csesztreg százszázalékos.

Bozó Péter

Szombaton most is négy mérkőzést rendeznek a megyei I. osztályban.

A jelenleg négy ponttal a negyedik helyen álló Tisza-Ép Sipos Pékség Zalaszentgrót a Nagykanizsát fogadja. A vendégek erősödtek a nyáron, valamint új edzővel vágtak neki a szezonnak és ugyan a Csesztregtől kikaptak, a második mérkőzésükön már kinyílt a gólzsák és 5- 0-ra legyőzték a Pókaszepetk együttesét. A hazaiaknál is történtek erősítések, hiszen a korábbi bajnokcsapat több tagja is visszatért Zalaszentgrótra. Az Olajmunkás Gellénháza vendége a második játéknapon a Horváth-Méh Kiskanizsai Sáskák együttese lesz. Mindkét gárda egy győzelemmel és egy vereséggel áll idén, de a hazai pálya előnyt jelenthet az olajosoknak. A két csapat legutóbbi találkozóján a Gellénháza 3- 1-re nyerni tudott.

Szintén szombaton rendezik a Femat Csesztreg Letenye összecsapást. A hazaiak eddig mind a két mérkőzésüket megnyerték és szeretnék a 3. forduló után is megőrizni százszázalékos mérlegüket. A vendégek az első körben ugyan kikaptak a bajnokesélyes Hévíz együttesétől, de a legutóbbi fordulóban egy parázs hangulatú, három kiállítást is hozó találkozón legyőzték a Teskándot. A nap negyedik összecsapásán a Szerszámsziget-Zalalövő a Lets Do It Technoroll Teskánd vendége lesz. A lövőiek nagyon jól kezdték a szezont, két erős ellenfél ellen szereztek négy pontot a Gellénházát idegenben legyőzték, majd a Hévízzel játszottak 1 1-es döntetlent , ami nagy fegyvertény, bár a teskándiak hazai pályán mindenkire veszélyesek.

A hévízi Karakai András (jobbra) próbálja szerelni Balog Milánt a tavasszal lejátszott Hévíz -Lenti TE (2- 1) bajnoki mérkőzésen Fotó: Archív/Katona Tibor

Vasárnapra három mérkőzés maradt, a Lenti TE Sport 36 Hévízre látogat, ami a két csapat jelenlegi helyezése ellenére is rangadónak számít. A vendégeknek mindenképpen javítaniuk kellene az eddigieken, még nem szereztek pontot a bajnokságban, valamint a Magyar Kupa megyei selejtezőitől is búcsúztak a Rédics ellen a múlt héten. Nem lesz egyszerű dolguk, hiszen a fürdővárosiak bajnokesélyes csapatot hoztak össze, több NB III-at is megjárt játékossal erősítették meg a keretüket. Egyértelműen a bajnokság megnyerése a cél Hévízen, de a nyári átigazolásokat és az eddigi eredményeket tekintve az idei talán az utóbbi idők legkiegyensúlyozottabb szezonja lehet a megyei élvonalban.

Vasárnap egy másik rangadónak ígérkező találkozóra is sor kerül, a Szepetnek a Csács-NSE gárdáját látja vendégül. Az eddig lejátszott két forduló alapján nehéz lenne megmondani, hogy ki nyeri ezt a meccset, hiszen a nemesapátiak legyőzték a Kiskanizsát 3 -0-ra és vereséget szenvedtek Zalaszentgróton, míg a szepetnekiek ugyan kikaptak 1 0-ra dél-zalai csapattól, viszont ők a Lentit fektették két vállra. Tavaly ugyanebben a párosításban Kalinics Gábor 61. percben szerzett találatával a Szepetnek térhetett haza három ponttal. Várhatóan nem lesz hiány az izgalmakban találkozón. A vasárnapi harmadik mérkőzésen a Zalagrár Pókaszepetk a Semjénházát fogadja és szeretné megszerezni első győzelmét.

1. Csesztreg 2 2 0 0 6 - 2 6

2. Hévíz 2 1 1 0 5 - 2 4

3. Zalalövő 2 1 1 0 4 - 3 4

4. Zalaszentgrót 2 1 1 0 3 - 2 4

5. Nagykanizsa 2 1 0 1 6 - 2 3

6. Csács-NSE 2 1 0 1 4 - 2 3

7. Gellénháza 2 1 0 1 5 - 4 3

8. Szepetnek 2 1 0 1 3 - 3 3

9. Letenye 2 1 0 1 3 - 4 3

10. Teskánd 2 1 0 1 1 - 2 3

11. Kiskanizsa 2 1 0 1 1 - 3 3

12. Pókaszepetk 2 0 1 1 1 - 6 1

13. Lenti TE 2 0 0 2 3 - 6 0

14. Semjénháza 2 0 0 2 1 - 5 0

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!