Foci

2015.11.20. 12:59

A Videoton II-t fogadja az Andráshida együttese

Zalaegerszeg – Vasárnap 13 órakor az NB III Nyugati-csoportjában 2. helyen álló Videoton II-t fogadja az őszi szezon utolsó mérkőzésén a Tarr Andráshida együttese.

Varga Andor

Az osztály egyik élcsapata tehát a vendég, mely ellen a zalaegerszegi gárda egy győzelemmel megkoronázhatná az idény első felében nyújtott teljesítményét. – Úgy vélem, az őszünk felülmúlta a várakozásokat, függetlenül attól, hogy a fehérváriak ellen mi lesz az eredmény – mondta Dobos Sándor, az Andráshida trénere, aki viszont a „koronázás” kifejezést kicsit erősnek érezte e meccsel kapcsolatban.

– Elégedetten mehetünk téli pihenőre, és persze azon leszünk, hogy ezt legalább pontszerzés után tehessük meg. És ha már Videoton, a klub ellen az andráshidaiaknak van már pozitív élményük az elmúlt hónapokból, hiszen a Magyar Kupa országos főtábláján éppen a bajnoki címvédő ejtette ki őket. – Azon a meccsen 2-0-ra kaptunk ki, de nem voltunk alárendelt szerepben, a Vidi – Juhász Rolandot leszámítva – teljes kerettel érkezett – emlékezett Dobos Sándor. – Kellemes emlék az a meccs, és remélem ilyet szerzünk magunknak vasárnap is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!